Μπουντούρης για Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει βιασμός, της είπε γλυκά λόγια, ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα»

January 21, 2021Μπουντούρης για Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει βιασμός, της είπε γλυκά λόγια, ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα»

Κατηγόρησε τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ για την επίθεση στο μαγαζί του

Λάβρος εμφανίστηκε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης για την υπεράσπιση του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας μετά τις κατηγορίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση.

Μιλώντας στο T-Live, ο Τάσος Μπουντούρης ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας τον οποίο κατήγγειλε η ολυμπιονίκης και έκανε λόγο για…οικογενειάρχη: «Θα παραβλέπουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτατορία έχουμε; Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε;» σχολίασε.

«Δεν υπάρχει βιασμός… αλλά γλυκόλογα»

Απαντώντας στο σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για βιασμό, ο Μπουτντούρης δήλωσε: «Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια. Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη. Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας».

Τα συνθήματα στο μαγαζί του μετά τη δήλωση που προκάλεσε σάλο

Ο Ολυμπιονίκης σχολίασε επίσης τα συνθήματα που έγραψαν στους τοίχους του μαγαζιού του στον Πειραιά για τα όσα είχε γράψει στο facebook πριν από λίγους μήνες: «Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες», είχε γράψει τότε και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Απαντώντας για το συγκεκριμένο σχόλιο, ο Μπουντούρης το χαρακτήρισε αστείο, ενώ όπως δήλωσε η επίθεση στο μαγαζί του οργανώθηκε από τον… υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ, παρά το γεγονός ότι αντιεξουσιαστική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη. «Αυτές οι αναρτήσεις ήταν γελοίες, ήταν αστείο. Έγινε σχόλιο σε μια φίλη μου. Έχω βγει 400 φορές στις ειδήσεις και λέω ότι δεν είμαι κατά της βίας των γυναικών. Είμαι κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται. Αυτά τα συνθήματα δεν έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις που έκανα. Σας το υπογράφω. Τα συνθήματα έχουν γίνει από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ, από το δικό του κύκλωμα., τον κ. Γιάννη Αθανασίου. Εγώ είμαι εν εξάλλω. Τα συνθήματα και η απειλή για τη ζωή μου με κάνουν να φοβάμαι. Θέλω να καταγγείλω δημόσια τη δράση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να γίνεται η ίδια κατήγορος και δικαστής. Με απαράδεκτη πολιτική θέλει να πάρει την Ομοσπονδία. Δεν θα τολμήσει κανείς να ακουμπήσει κανείς την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Έχει το 95% υπέρ της» δήλωσε.

 

Πηγή : newsbreak.gr

Διαβάστε επίσης: