Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος: Ο γιος της Όλγας Τρέμη σε σπάνια εμφάνιση και η μεγάλη ομοιότητα με τη μαμά του

January 20, 2021Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος: Πρόκειται για τον γιο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου και της Όλγας Τρέμη. Ο ίδιος παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του. Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το νέο επαγγελματικό βήμα του, τη σχέση του με τους γονείς του, αλλά και τις ατελείωτες ώρες που έχει περάσει στα γραφεία του «MEGA». Αναλυτικότερα:Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος: Όλα όσα ανέφερε

“Ήμουν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο για σπουδές. Δούλεψα σε ναυτιλιακές, σε σάιτ, αλλά δεν μου άρεσε. Ένας φίλος μου μού πρότεινε την ιδέα να φτιάξουμε μια εταιρεία παραγωγής και συμφώνησα αμέσως. Την ξεκινήσαμε πριν το πρώτο lockdown και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να βγαίνει στο γυαλί”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος πρόσθεσε:

“Οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί σε αυτό το επαγγελματικό μου βήμα. Με στηρίζουν σε όλα. Ο πρώτος άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα μου είναι η μητέρα μου. Ο πατέρας μου, μου έμαθε να μην τα παρατάω. Κάποια στιγμή της ζωής μου πέρασα μια δυσάρεστη περίοδο και ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω όλα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τριών ετών, δεν ήταν κάτι ευχάριστο”.

“Έχω περάσει μέρες ολόκληρες στο Mega. Μια φορά ήμουν στο κοντρόλ του Mega και άνοιξα μια πόρτα, μπήκα σε ένα στούντιο που είχε live εκπομπή και ο Δημήτρης Καμπουράκης έπαθε σοκ. Όταν ήμουν μικρός και μας κοιτούσαν στο δρόμο, δεν μου άρεσε καθόλου. Απολαμβάνω την ανωνυμία μου. Δεν ήμουν πολύ φρόνιμος στην εφηβεία μου”, τόνισε επίσης ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος.

Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος: Πώς ήταν ως παιδί

Α. Παναγιωτόπουλος: Πώς είναι σήμερα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: