Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγινε ασκητής και πατάει πάνω σε σπασμένα γυαλιά

January 19, 2021



O Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη ζωή του δίπλα στη φύση, τη σύζυγό του και την κατάθλιψη που τον βασάνισε 8 χρόνια.

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk», στον ALPHA, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης το βράδυ της Δευτέρας (18/01) αποκαλύπτοντας τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του από τότε που απέκτησε οικογένεια. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που είχε επί οκτώ χρόνια λόγω ενός δύσκολου χωρισμού. Το ξεπέρασε χάρη σε ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος, ενώ σήμερα ζει κοντά στη φύση και οι φίλοι του τον αποκαλούν «μοναχό».

Η επιτυχία και η κατάθλιψη

«Εγώ ξεκίνησα το 1987. Πήγαινα στη σχολή του θεάτρου. Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Τότε που ξεκίνησα το 1993 κάναμε 2 εβδομάδες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο τώρα θέλουν δυο μέρες. Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Και δεν χάρηκα την επιτυχία. Οκτώ χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος.»

Η οικονομική κρίση και η ασκητική ζωή

Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση.

Περπατώντας πάνω σε σπασμένα γυαλιά

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ ένα τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους του, περπατώντας σε σπασμένα γυαλιά και το βίντεο που ακολουθεί δεν πρέπει να το δουν ανήλικοι κάτω των 16 ετών.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπατά σε σπασμένα γυαλιά. Ακατάλληλο για κάτω των 16 ετών

«Από τότε που γνώρισα την Άννα Δημητρίεβιτς δεν άγγιξα άλλη»

Ο ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων για τη γυναίκα του, Άννα Δημητρίεβιτς: «Η γυναίκα μου έκανε μόντελινγκ. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Δούλευε στο Μιλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη «Για την Άννα». Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα και κατάλαβα πως υπάρχει μια διαφορά με τις προηγούμενες ωραίες που είχα γνωρίσει. Μου είπε «Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, μου την έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω». Δεν τελειώνουν όλα στην ομορφιά. Εκεί αρχίζουν.»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: