Σέρρες: Σύλληψη και 15.000€ πρόστιμα σε οικογένεια που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

January 20, 2021Σέρρες: Πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού. Ο COVID-19 έφερε νέα μέτρα, τα οποία προσαρμόζονται κάθε εβδομάδα από την κυβέρνηση. Φυσικά, αυτά αλλάζουν, βάσει των δειγμάτων της κυβέρνησης για τα κρούσματα του κορωνοϊού. Πρόσφατα, μία νέα περίπτωση έγινε γνωστή. Η συγκεκριμένη υπόθεση έλαβε χώρα στις Σέρρες. Συγκεκριμένα, στην πόλη της Μακεδονίας έγινε σύλληψη μιας οικογένειας. Ο λόγος είναι πως τα μέλη της δεν δέχθηκαν να υποβληθούν σε rapid test. Το αποτέλεσμα ήταν λοιπόν να ακολουθήσει η σύλληψή τους. Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση ακολουθούν παρακάτω. Αναλυτικότερα:Σέρρες: Όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη υπόθεση

Ένας πατέρας και τα δύο ενήλικα παιδιά του συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, επειδή κατά την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και εις βάρος των συλληφθέντων που είναι Έλληνες υπήκοοι, σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Επιπλέον καταλογίστηκε στον καθένα διοικητικό πρόστιμο ύψος 5.000 ευρώ. Οι τρεις συλληφθέντες (67 ετών ο πατέρας, 27 ο γιος και 23 ετών η κόρη του) κρατούνται και θα οδηγηθούν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: