Χριστίνα Μπόμπα: Το "όχι" στο The Voice, ο λαμπερός γάμος, οι προσπάθειες να γίνει μαμά και τα δίδυμα

January 19, 2021



Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Πέρσι, την είδαμε στο ρόλο παρουσιάστριας του The Voice, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού.



Της: Έπη Τρίμη

Εκτός όμως από παρουσιάστρια, είναι μοντέλο και influencer, αλλά πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμά της. Το μυστήριο του τι δουλειά κάνει, το έλυσε η ίδια, όταν βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς νιώθει που έγινε γνωστή μέσα από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη, εκείνη απάντησε: «Είμαι η γυναίκα του Σάκη, από εκεί με έμαθε ο κόσμος, αλλά είμαι και άλλα πράγματα. Δεν με ενοχλεί αυτό. Κάνω πολλά πράγματα».

Όσο για το πώς προσδιορίζει η ίδια το επάγγελμά της; «Αυτήν τη στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι online, όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είτε συνεργάζομαι με εταιρείες και βγάζω φωτογραφίες, όπως ήταν κάποτε τα μοντέλα, αλλά σε μια άλλη μορφή τώρα, είτε δημιουργώ ένα περιεχόμενο, που έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο είτε ταξιδιωτικό, είτε υγείας, είτε διατροφής και σε όποιον του αρέσει το παρακολουθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Το brand υγιεινής διατροφής

Στη συνέχεια, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια. «Η καρδιά μου είναι πιο κοντά στο επιχειρείν. Αυτή τη στιγμή έχω μια επιχείρηση που είναι στα σκαριά, δημιουργώ ένα brand υγιεινής διατροφής. Είναι κάτι που αγαπώ και το χτίζω σιγά σιγά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Επίσης, μίλησε και για το The Voice, αποκαλύπτοντας πως δεν θα συμμετέχει φέτος. «Αισθάνθηκα ότι τα πήγα πάρα πολύ καλά στο “The Voice”, στην αρχή είχα μια δυσκολία, μετά ήμουν πάρα πολύ άνετη, υπήρχε εξέλιξη. Ο λόγος που επέλεξα να μην το κάνω για δεύτερη χρονιά είναι γιατί θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι πιο ελεύθερο πια. Μου αρέσει η τηλεόραση ως μέσο, θα ήθελα να κάνω κάτι ακόμα και βήμα βήμα να πηγαίνω προς κάτι καλύτερο», είπε.

Τα δίδυμα

Στις 10 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Μπόμπα με μια ανάρτησή της στο Instagram account της ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν γονείς. «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», είχε γράψει στην ανάρτησή της η όμορφη influencer και παρουσιάστρια και τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.


Και αυτή ήταν μία από τις πιο όμορφες ειδήσεις του 2020 λίγο πριν αυτό μας αποχαιρετίσει. Έκτοτε η Χριστίνα Μπόμπα έχει κάνει ουκ ολίγες αναρτήσεις στο account της, ενώ αρκετές είναι οι φορές που μας έχει δείξει κάπως την κοιλίτσα της.

Καμία από αυτές τις φορές όμως δεν ήταν σαν αυτή που η Χριστίνα έκανε ένα σύντομο story στο οποίο φορούσε ένα cropped φούτερ και κολάν και η κοιλίτσα της ήταν για πρώτη φορά τόσο ευδιάκριτη. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχεις αρχίσει να φουσκώνει σιγά σιγά, και αυτή είναι μία από τις πολλές φορές που θα τη δούμε από εδώ και στο εξής να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

The 2night show| instagram |


Πηγή

Διαβάστε επίσης: