Αρνητές μάσκας ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενο του Μετρό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

January 14, 2021



Αρνητές μάσκας ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενο του Μετρό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια από το κάθισμα κι εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν

Τον μπελά του βρήκε εργαζόμενος στο Μετρό από δύο νεαρούς αρνητές της μάσκας, οι οποίοι του επιτέθηκαν απρόκλητα και τον χτύπησαν αλύπητα στην αποβάθρα του σταθμού Ομόνοια!   

Όπως αναφέρει σε σχετική καταγγελία η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, ο εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όσον αφορά, εξάλλου, στο περιστατικό αυτό καθαυτό, συνέβη το μεσημέρι, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από Ανθούπολη προς Ομόνοια, ο εν λόγω εργαζόμενος, υπεύθυνος σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και στον έναν από αυτούς να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά, ενώ, στη συνέχεια, μόλις αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές!

Οι δράστες διέφυγαν

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν. Έρευνα για το περιστατικό και τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία, ενώ η ΣΤΑΣΥ θα συμβάλλει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο στην αστυνομική έρευνα, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να τους καταλογιστούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ θα συνδράμει στη λήψη όλων των απαιτούμενων  μέτρων για την αποτροπή στο μέλλον ανάλογων βίαιων περιστατικών κατά εργαζομένων της, ενώ προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να εμπεδωθεί σε όλους τους πολίτες το αίσθημα σεβασμού που απαιτείται να έχουν κατά τη διάρκεια της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και, κυρίως, απέναντι στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής σε αυτά.

Πηγή : newsbreak.gr

Διαβάστε επίσης: