17 άτομα έπαιζαν πόκερ σε πολυκατοικία, τους κατήγγειλε ο γείτονας και η αστυνομία έριξε 15.000€ πρόστιμα

January 13, 2021Κορυδαλλός: Πρόκειται για ένα περιστατικό, το οποίο είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19), πολλά είναι τα συμβάντα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Ωστόσο, το πρόσφατο συμβάν ξεχώρισε των άλλων που προϋπήρξαν και τα οποία είχαν να κάνουν συνήθως, με την επιβολή προστίμων. Συγκεκριμένα, η Αστυνομικές Αρχές εντόπισαν σε υπόγειο από μία πολυκατοικία στον Κορυδαλλό δεκαεπτά άτομα, τα οποία έπαιζαν πόκερ. Μάλιστα, αυτό έγινε μετά από καταγγελία γείτονα. Αναλυτικότερα:Κορυδαλλός: Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ

«Με τον κωδικό 6 άλλοι βγαίνουν για σωματική άσκηση και άλλοι για πνευματική», αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκαν 17 άτομα που πιάστηκαν από τους αστυνομικούς να παίζουν πόκερ σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Συγκεκριμένα, στο αυτόφωρο βρέθηκαν 17 άτομα που εντοπίστηκαν να παίζουν πόκερ, μετά από ανώνυμη καταγγελία γείτονα που έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας (11/1).

Οι παίκτες παραβίασαν και την απαγόρευση κυκλοφορίας, δε φορούσαν μάσκες και δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο σημείο. Κόπηκαν πρόστιμα 15.000 ευρώ συνολικά, δηλαδή 5.000 ευρώ για τον ιδιοκτήτη και από 600 στους υπολοίπους. Σήμερα και οι 17 πέρασαν αυτόφωρο και πήραν αναβολή για την Πέμπτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: