Φαίη Ξυλά: Ο δύσκολος χωρισμός μετά από 15 χρόνια γάμου, η σχέση με 28χρονο, η εξαπάτηση και ο μεγάλος φόβος

January 13, 2021



Η Φαίη – Σοφία Ξυλά γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα όπου και γύρισε μετά τη γέννησή της. Εκεί ασχολήθηκε σε μικρή ηλικία με το θέατρο, παίρνοντας μέρος σε παραστάσεις της Κερκυραϊκής σκηνής. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 1999 και από τότε έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Θεάτρου Τέχνης, Εθνικού Θεάτρου, στο θέατρο και στον κινηματογράφο.



Η σχέση της Φαίη Ξυλά με τον Βασίλη Μίχα είναι παραπάνω από επαγγελματική;

Τον περασμένο Αύγουστο, η Realnews αποκάλυψε πως η λαμπερή πρωταγωνίστρια Φαίη Ξυλά, δυόμισι χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον αξιόλογο ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο έζησαν μαζί 15 χρόνια και απέκτησαν ένα παιδί, είχε ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού συναδέλφου της Νικόλα Μπράβου.

Είχαν κρατήσει κρυφό τον δεσμό τους έναν ολόκληρο χρόνο και, όταν αποκαλύφθηκε από την «R», δεν θέλησαν να προβούν σε κάποια δήλωση. Έκτοτε, λόγω του ότι απέφευγαν συστηματικά τις κάμερες και τους παπαράτσι, όλοι πιστεύαμε ότι συνεχίζουν μαζί. Όμως, ήρθαν νέες πληροφορίες, οι οποίες λένε πως η αυλαία στη σχέση τους έπεσε, χωρίς να τους αντιληφθεί και πάλι κανείς. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός πέρασε ήδη σε άλλη σχέση.

Η Φαίη  Ξυλά, μετά τον χωρισμό της από τον Ν. Μπράβο, έριξε το βάρος της στα γυρίσματα για τη φιλόδοξη κωμική σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά», που αναμένεται να βγει στον αέρα προς το τέλος του Ιανουαρίου. Πηγές μας, όμως, λένε ότι σε αυτά τα γυρίσματα ήρθε πολύ κοντά με τον νεαρό γοητευτικό παρτενέρ της Βασίλη Μίχα, που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο με αυτή τη δουλειά.Το σενάριο τους θέλει ζευγάρι και, όπως όλα δείχνουν, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο μεταξύ τους και στην προσωπική τους ζωή. Πληροφορίες μας λένε πως υπήρξε από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν γυρίσματα μια έντονη χημεία μεταξύ τους. Λειτούργησαν όμως επαγγελματικά και δεν άφησαν κανέναν να καταλάβει πως υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους. Η σπίθα φούντωσε στη συνέχεια και τώρα η ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει συζητείται έντονα στο πλατό των γυρισμάτων, αλλά και στο κανάλι.

Ο χωρισμός μετά από 15 χρόνια γάμου

Η Φαίη Ξυλά μίλησε για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μετά από 15 χρόνια έγγαμου βίου.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Όπως εξομολογήθηκε ότι και οι δύο θεώρησαν ότι είχε τελειώσει οι σχέση τους χρειαζόταν να πάνε παρακάτω.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος στη σχέση μας γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. Και πάντα θα είμαστε γονείς του παιδιού και θα νοιαζόμαστε γι’ αυτό και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως συνεργαζόμαστε για το παιδί μας. Οπότε, δεν τελειώνει η σχέση. Τελειώσαμε σαν ζευγάρι, η σχέση μας εξακολουθεί να υπάρχει. Περάσαμε 15 υπέροχα χρόνια μαζί, με τα πάνω μας και τα κάτω μας, φυσικά, γιατί οι σχέσεις περνάνε φάσεις. Αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που θεωρήσαμε και οι δύο ότι έχει τελειώσει αυτός ο κύκλος και πρέπει να πάμε παρακάτω. Και νομίζω ότι πολύ σοφά το κάναμε γιατί για να είμαστε και καλοί γονείς πρέπει να είμαστε και πολύ καλά στην προσωπική μας ζωή», δήλωσε η Φαίη Ξυλά.

«Και νομίζω ότι είμαστε καλύτερα τώρα. Όχι, δεν ήταν όλα τέλεια. Περάσαμε κι ένα διάστημα που υπήρχε θυμός και ένταση και στεναχώρια. Περάσαμε όλες τις φάσεις, αλλά νομίζω ότι περάσαμε όλα τα στάδια όσο μπορούσαμε με καλύτερο τρόπο και από τους δύο», πρόσθεσε η ηθοποιός.
«Σημασία έχει οι άνθρωποι να είναι μαζί και να είναι καλά μαζί. Το θέμα δεν είναι να είσαι μαζί με τον άλλον, το θέμα είναι να νιώθεις καλά, να νιώθεις ότι είσαι ελεύθερος μέσα σε αυτό όσο γίνεται. Από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει», είπε η Φαίη Ξυλά.

Θα ήθελα να είμαι αθάνατη

Η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello εξομολογήθηκε τον μεγαλύτερο φόβο της. «Το μόνο που φοβάμαι είναι να σταματήσει η ζωή μου. Το τέλος, θα ήθελα να είμαι αθάνατη, να μπορώ, να ζήσω για πάντα κι εγώ και οι άνθρωποι που αγαπάω».

Αισθάνομαι εξαπατημένη όταν δεν με πληρώνουν

Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά μίλησε στο Down town και απάντησε σε όλα, ακόμη και για τα χρήματα που παίρνει από δουλειές που κάνει.

“Έχω έναν άνθρωπο που τα φροντίζει όλα αυτά. Αισθάνομαι περίεργα να συζητάω για τα οικονομικά μου. Προτιμώ να το κάνει κάποιος άλλος, ο οποίος θα προσέξει και το συμβόλαιό μου και θα είμαι εξασφαλισμένη. Από μικρή το κάνω αυτό, όχι τώρα. Έτσι λειτουργώ. Και μπορώ να σου πω ότι έχω χάσει αρκετές δουλειές έτσι, γιατί κάποιοι δεν θέλουν μεσάζοντα για να μιλήσουν για τα λεφτά. Ήθελαν εμένα. Δικηγόρο βάζω και μιλάει για μένα. Δεν είναι ότι έχω μάνατζερ. Δεν υπάρχουν αυτά, δυστυχώς, στην Ελλάδα. Ακόμα και τις δουλειές που έχασα έτσι, δεν το μετανιώνω. Αν μη τι άλλο, ξέρω πως όπου είμαι, είμαι εξασφαλισμένη σε αυτό το κομμάτι. Ότι δεν πρόκειται να χάσω τα λεφτά μου. Πάντα θα διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου, ακόμα κι αν είναι δύο ευρώ.

Έχω χάσει μια φορά χρήματα και το κυνηγάω δικαστικά. Έτσι όπως γίνονται τα συμβόλαια, ο ηθοποιός δεν καλύπτεται. Θες να διεκδικήσεις τα λεφτά που δούλεψες και δεν σε καλύπτει τίποτα. Ακόμα και τα δικαστικά έξοδα είναι πολλά. Παίρνει χρόνια! Εγώ δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια, από μία συγκεκριμένη δουλειά που δεν πήρα τα λεφτά μου -δεν θέλω να πω ποια- που θα το κυνηγάω μέχρι να πεθάνω. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, αλλά ηθικό. Αισθάνομαι εξαπατημένη όταν δεν με πληρώνουν”.

Πηγές: Real News| Τατιάνα Στεφανίδου | Hello | Down town


Πηγή

Διαβάστε επίσης: