«Καλά θα μας τρελάνει ρε;»: Κοπέλα χωρίς SMS ξεφεύγει από έλεγχο και οι αστυνομικοί την παίρνουν στο κυνήγι

January 12, 2021Κοπέλα χωρίς sms μετακίνησης: Ο έλεγχος για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων που πραγματοποίησαν δύο αστυνομικοί ήταν επεισοδιακός. Αυτός έγινε σε λεωφορείο, το οποίο κινούνταν επί της οδού Ποσειδώνος. Μάλιστα, το συμβάν καταγράφηκε από την κάμερα της τηλεόρασης του «Star». Αναλυτικότερα:Κοπέλα χωρίς sms μετακίνησης: Τι ακριβώς έγινε μέσα στο λεωφορείο

Ένας άνδρας και μία γυναίκα της ΕΛ.ΑΣ λοιπόν μπήκαν για να ελέγξουν αν οι επιβάτες που εκείνη την ώρα ήταν λιγοστοί, είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σ.σ. sms, ειδικά έντυπα) για τη μετακίνησή τους. Μόλις όμως μπήκαν στο λεωφορείο από την μεσαία πόρτα που ήταν και η μοναδική που ήταν ανοιχτή, μία κοπέλα που καθόταν στις πίσω θέσεις, σηκώθηκε και κινήθηκε προς την έξοδο.

Ο αστυνομικός της ζητάει να δείξει το sms και τότε η κοπέλα, η οποία φοράει μάσκα, λέει «εγώ θέλω να κατέβω, σας παρακαλώ», με τον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ να προσπαθεί ξαφνιασμένος να την συγκρατήσει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Η κοπέλα συνέχισε να λέει «θέλω να κατέβω, τι κάνετε;». Εκείνος της απαντά «όχι, τι κάνετε, τον έλεγχο να κάνουμε», την ώρα που και οι δύο βρίσκονται εκτός του οχήματος.

Τότε η κοπέλα τρέχει για λίγα μέτρα και… δραπετεύει από τον αστυνομικό που εξακολουθεί να είναι ξαφνιασμένος και μονολογεί «καλά θα μας τρελάνει ρε;». Όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ, δεν την κυνήγησαν, καθώς φοβήθηκαν μην προσπαθήσει να περάσει τρέχοντας την Λεωφόρο Ποσειδώνος και σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star»:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: