Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η παρενόχληση από γυναίκα, η οργή για τις φήμες και ο νέος της σύντροφος

January 12, 2021Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γεννήθηκε στην Κρήτη στις 13 Ιουλίου 1990 και είναι μοντέλο. Αποτελεί σταθερή και σέξι αξία στην ελληνική showbiz, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει ιδιαίτερο κόπο.Της: Έπη Τρίμη

Το μοντέλο, που είχε συστηθεί στο κοινό πριν αρκετά χρόνια μέσα από το Next Top Model όταν αυτό προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1, διαθέτει κορμί με εντυπωσιακές αναλογίες, τις οποίες φροντίζει να αναδεικνύει μέσα από τις φωτογραφίες της.

Παράλληλα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ασχολείται με την εισαγωγή αυτοκινήτων έχοντας πει:”Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα για ένα διάστημα το έκανα αυτό και τώρα σκέφτομαι να το κάνω ξανά. Μου αρέσει πολύ η ταχύτητα. Έχω φτάσει μέχρι 3 και κάτι χιλιόμετρα/ώρα. Δεν φοβάμαι”.

Τα ψευδή ροζ βίντεο και η οργή του μοντέλου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε με οργισμένα insta stories σε όλους εκείνους που θέλουν να την εμπλέξουν με ροζ βίντεο έχοντας πει σχετικά: «Πηγαίνετε να κρεμαστείτε. Ειλικρινά δεν αξίζει να ζείτε.»
«Αηδιάζω με κάποιους εδώ μέσα και κάποιοι δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε καν σαν ύπαρξη. Ρε ζώα κάθεστε να βρείτε tapes με μελαχρινές κοπέλες και να πείτε ότι είμαι εγώ; Πόσο τελειωμένοι είστε; Πόσο άνθρωποι χωρίς ζωή είστε; Τι νομίζετε; Ότι είναι μαγκιά; Είστε ξεφτίλα. Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουμε και ζούμε και στην ίδια χώρα. Κάθεστε και αναστατώνετε τις οικογένειές των ανθρώπων. Πόσο ξεφτίλα είστε; Πηγαίνετε να κρεμαστείτε. Ειλικρινά δεν αξίζει να ζείτε.», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Έχω δεχτεί  παρενόχληση από γυναίκα

«Έχω δεχτεί παρενόχληση από γυναίκα, όχι από άντρα. Το απέτρεψα με όμορφο τρόπο».

Θα πήγαινα στο Survivor

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το Survivor, για το εμβόλιο κατά του κορoνοϊού αλλά και για την Ιωάννα Τούνη.Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν θα έμπαινε στο Survivor για να ενισχύσει τους Διασήμους. Να υπενθυμίσουμε πως είχε συμμετάσχει στο «Nomads». Παράλληλα αναφέρθηκε και στον λόγο που δε δέχτηκε την πρόταση να είναι στο ριάλιτι η φίλη της, Ιωάννη Τούνη λέγοντας: «Η Ιωάννα έκανε πάρα πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση από το Survivor γιατί η κοπέλα τα καταφέρνει μόνη της πολύ πολύ καλύτερα. Να πάει στο Survivor είναι μείον θα χάσει, δεν έχει τίποτα να κερδίσει. Είχαν να κερδίσουν πιο πολύ εκείνοι. Αν μου πούνε να πάω εγώ να βοηθήσω τους Διάσημους, με τα τέσσερα θα πάω. Μου έμεινε λίγο παράπονο γιατί δεν το έφερα μέχρι το τέλος κι ήξερα ότι μπορώ να το κάνω. Δυστυχώς επηρεάστηκα από άλλους παράγοντες που δεν έπρεπε».

Ο μεγάλος έρωτας

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha “Pop up” έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη.

“Πλέω σε πελάγη ευτυχίας γιατί επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιείται και αυτό είναι τα υπέροχα βασιλικά νυφικά, που τα έφτιαξα με πολλή αγάπη και πολύ κόπο. Κατάφερα επιτέλους να κάνω παραγωγή! Βασιλικές κορόνες, πέπλο μακρύ δέκα μέτρα… Η έμπνευση για τα νυφικά ήρθε μέσα από έναν μεγάλο έρωτα που ζω, αλλά έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, επειδή υπάρχει κακό μάτι. Θα προτιμούσα ότι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή να το κρατήσω για μένα” ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

“Πλέω σε πελάγη ευτυχίας γιατί επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιείται και αυτό είναι τα υπέροχα βασιλικά νυφικά, που τα έφτιαξα με πολλή αγάπη και πολύ κόπο. Κατάφερα επιτέλους να κάνω παραγωγή! Βασιλικές κορόνες, πέπλο μακρύ δέκα μέτρα… Η έμπνευση για τα νυφικά ήρθε μέσα από έναν μεγάλο έρωτα που ζω, αλλά έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, επειδή υπάρχει κακό μάτι. Θα προτιμούσα ότι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή να το κρατήσω για μένα” ανέφερε πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πηγές: Instagram | Open, «Ευτυχείτε» | Alpha “Pop up” |


Πηγή

Διαβάστε επίσης: