
Ξύπνησε από το κώμα ο υποδιοικητής του Θριάσιου
Άνοιξε τα μάτια του ο υποδιοικητής του Θριάσιου που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.
Σύμφωνα με το STAR, ο υποδιοικητής Χρήστος Πιλάλης, μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας στο Ωνάσειο.
Ένα βακτήριο προκάλεσε στον κ. Πιλάλη βαριά πνευμονία και στη συνέχεια ρήξη μιτροειδούς βαλβίδας, μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του για τον κορωνοϊό.
Στις 27 Δεκεμβρίου, ο 54χρονος διοικητικός του Θριάσιου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Πιλάλης έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Την επόμενη μέρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τριάντα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου, διασωληνώθηκε.
«Παρ’ ολίγον να φύγει κάποια στιγμή. Την Πρωτοχρονιά, την πρώτη μέρα που μετακινήθηκε από το Θριάσιο στη Νίκαια το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, υπήρξε αυτός ο κίνδυνος, τον οποίο ευτυχώς τον ξεπέρασε» αποκάλυψε η σύζυγός του.
Πηγή: tilestwra.com
Διαβάστε επίσης:
- Αυτοί είναι οι φθηνότεροι προμηθευτές ενέργειας.
- Προσφορές απούλητων λάπτοπ - Οι τιμές ίσως σας εκπλήξουν
- Ψάχνεις Ηλιακό Θερμοσιφωνα; Βρες τους καλύτερους της αγοράς εδώ.
- Αποκτήστε απούλητα υβριδικά αυτοκίνητα για ένα κλάσμα της αξίας τους!
- Οι απούλητοι καναπέδες διανέμονται σχεδόν δωρεάν (Δείτε τις τιμές)
- Φτηνά Αεροπορικά Εισιτήρια. Συγκρίνετε τιμές.