Survivor 4: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Επίθεση εναντίον της έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος

January 12, 2021

Survivor 4: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Επίθεση εναντίον της έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος



Ανησυχία προκάλεσε στην ομάδα των «Διασήμων» στο Survivor, η είδηση ότι η Κάτια Ταραμπάνκο χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.



νόταν καλά και λίγο πριν ξεκινήσει το νέο αγώνισμα στον στίβο μάχης με έπαθλο φαγητό, η κατάστασή της επιδεινώθηκε.
Το γνωστό μοντέλο δεν αισθα

Survivor 2021: Περικλής εναντίον Κάτιας

Αφού αποσύρθηκε από το αγώνισμα πριν αυτό ξεκινήσει, «Διάσημοι» και «Μαχητές» μονομάχησαν, με τους Μαχητές να επικρατούν εύκολα με 10-2.

Λίγη σημασία είχε αυτό ωστόσο για τους «Διασήμους» που λίγο μετά ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς επιδεινώθηκε η κατάστασή της.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της», ανέφερε χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Survivor Trailer: Καταρρέει Η Κάτια Στον Στίβο Μάχης – Την Παίρνει Ο Γιατρός!

Μετά τον στίβο μάχης, η συζήτηση στους «Διάσημους» κινήθηκε γύρω από την υγεία της Ταραμπάνκο όπου όλοι ευχήθηκαν να είναι καλά, όπου ωστόσο οι αντιδράσεις ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας, δεν ήταν οι ίδιες για όλους.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έχασαν μία πολύ καλή παίκτρια, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς καθώς θεωρούν πως αυτό είναι δευτερεύον, με την Άννα Μαρία Βελλή και τον Περικλή Κονδυλάτο να μην κρύβουν την ενόχλησή τους για τον Κοψιδά.

Ο Περικλής μάλιστα σχολίασε πως του έκανε εντύπωση πως όλο αυτό το διάστημα η Κάτια Ταραμπάνκο κρατιόταν σε φόρμα και ξαφνικά παρουσίασε πτώση.

Περικλής Κονδυλάτος για Ταραμπάνκο: «Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες;»
Ο Περικλής Κονδυλάτος έκλαψε για την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη, λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος που ήρθα πολύ κοντά γιατί μου άρεσε που έκανε χρήση της λογικής. Όποιος κάνει χρήση της λογικής πάντοτε βρίσκει έναν λόγο για να κάνει το σωστό. Δεν στενοχωριέμαι για την Αγγελική. Στενοχωριέμαι εγωιστικά γιατί αισθανόμουν ότι είχα έναν άνθρωπο που συντονιζόμασταν», ανέφερε ο σχεδιαστής κοσμημάτων στην προσωπική συνέντευξη, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από την ομάδα για την κακή του διάθεση.

Ο Περικλής μιλησε αρνητικά για την Ταραμπάνκο: «Δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική όπως είπε το αστέρι, η Κάτια. Υπάρχει πολύ ψέμα στην ομάδα μας […] Δεν μπορείς να λες ότι σε ψηφίζω αγωνιστικά και να ψηφίζεις μία γυναίκα. Και στην επόμενη ψηφοφορία να είσαι πάλι ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες δηλαδή; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλοι τους άντρες δηλαδή τους βλέπει μια χαρά; Το λέω ανοικτά. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση που είναι ενάντια των γυναικών. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό», ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: