Μυστήριο με σκελετό σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου

January 11, 2021

Μυστήριο με σκελετό σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου


διαφ.
Μία νέα θεωρία συνωμοσίας κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες μέρες και αφορά σε έναν σκελετό που ανακαλύφθηκε από μερικούς περίεργους σε ένα από τα πι...

Μία νέα θεωρία συνωμοσίας κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες μέρες και αφορά σε έναν σκελετό που ανακαλύφθηκε από μερικούς περίεργους σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου.Ένας ερευνητής… του Ίντερνετ, αναζητώντας περίεργες εικόνες στο Google Earth, συνάντησε έναν περίεργο σκελετό στην Ανταρκτική και το ανέβασε στο YouTube υποστηρίζοντας πως ίσως και να είναι απομεινάρια ενός… δεινόσαυρου!

«Εδώ βλέπουμε έναν σκελετό αρκετά μεγάλο, ο οποίος μπορεί και να είναι εκεί εδώ και χιλιάδες χρόνια», τονίζει ο χρήστης του YouTube MrMBB333, λέγοντας πως μπορεί να βλέπουμε τα λείψανα ενός προϊστορικού πλάσματος που λόγω του ψύχους στην περιοχή, έμειναν άθικτα.

Βέβαια, πολλοί ήταν και αυτοί που κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει ανεβεί εδώ και 4 μέρες και έχει πάνω από 40.000 προβολές, υποστηρίζουν πως είναι απλώς τα λείψανα μίας… φώκιας!

Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

PHOTO GALLERY 1/3

Πηγή

Διαβάστε επίσης: