«Χώρισα μετά τη γέννα επειδή ο άντρας μου με απατούσε. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αν τα ξαναβρούμε;»

January 11, 2021



Μία απατημένη σύζυγος εξομολογείται τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της, αφότου γεννήθηκε το παιδί τους και ζητάει τη συμβουλή των ειδικών για το πως πρέπει να το διαχειριστεί.



Απατημένη σύζυγος: Τον θέλω στη ζωή μας, αλλά φοβάμαι θα είναι πάλι η ίδια κατάσταση

“Καλησπέρα. Είμαστε παντρεμένοι με τον άντρα μου 2 χρόνια και έχουμε κι ένα παιδάκι 2.5 χρονών. Από τότε που γεννήθηκε το παιδί, άρχισε να αδιαφορεί για μένα και να λείπει συνέχεια απ’ το σπίτι. Κατάλαβα ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και η κατάληξη ήταν να φύγει στο εξωτερικό με σκοπό όταν γυρίσει, να έχουμε σκεφτεί τι θέλουμε και τι θα κάνουμε. Ενώ τον θέλω στη ζωή μας, φοβάμαι ότι όταν γυρίσει, θα είναι πάλι η ίδια κατάσταση. Δεν ξέρω τι να κάνω”.

Απάντηση:

“Αγαπητή αναγνώστρια,

Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σας. Σωστά ανησυχείτε. Η σχέση σας αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες και μάλιστα σε πολύ σημαντικές περιόδους της κοινής σας ζωής, όπως τον ερχομό του παιδιού σας. Έχετε, λοιπόν, να αναρωτηθείτε με ποιους άλλους τρόπους μπορείτε να προχωρήσετε, καθώς ο ήδη υπάρχων δε σας ικανοποιεί.

Η κατάσταση θα είναι πάλι η ίδια, εφόσον επαναλάβετε τα ίδια.

Εάν μετακινηθείτε, εάν έχετε επιθυμία να αλλάξετε την ιστορία σας γιατί έτσι δε σας αρέσει, τότε ανοίγονται πολλές δυνατότητες για εσάς και τη σχέση σας. Χρειάζεται, λοιπόν, πρωτίστως επιθυμία.

Απατημένη σύζυγος: Πρέπει ν’ αναζητηθούν οι λόγοι που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση

Εφόσον υπάρχει αυτό το απαραίτητο συστατικό, θα χρειαστεί να αναζητήσετε, να κατανοήσετε και να επεξεργαστείτε τους λόγους που σας οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση. Παίρνοντας καθένας από εσάς ευθύνη για το που θέλετε να το πάτε, έχετε να οδηγήσετε τη σχέση σας σε μία άλλη κατεύθυνση.

Το δικαιούστε. Το μπορείτε. Το θέλετε;

Σας ευχαριστώ”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: