Τεστ προσωπικότητας: Κάνε 4 απλές κινήσεις και μάθε τις κρυφές πλευρές του χαρακτήρα σου

January 11, 2021



Τεστ χαρακτήρα: Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα φανερώνονται μέσα από διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι και το τεστ, το οποίο ακολουθεί παρακάτω. Ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται παρακάτω και βρείτε τι ακριβώς κρύβει ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά σας. Αναλυτικότερα:



Τεστ χαρακτήρα: Ακολουθούν τέσσερις απλές κινήσεις που θα αποκαλύψουν το χαρακτήρα σας

– Ένωσε τις παλάμες σου μπλέκοντας τα δάχτυλά σου μεταξύ τους. Αν έχεις τοποθετήσεις τον δεξιό σου αντίχειρα από πάνω, σημείωσε σε ένα χαρτί τον αριθμό 2. Αν έχεις τοποθετήσει τον αριστερό, σημείωσε τον αριθμό 1.

– Κλείσε το ένα μάτι στοχεύοντας με το άλλο σε ένα νοητό σημείο. Αν έκλεισες το δεξί μάτι, σημείωσε τον αριθμό 1. Αν έκλεισες το αριστερό, σημείωσε τον αριθμό.

– Σταύρωσε τα χέρια σου μπροστά στο στήθος σου. Τώρα παρατήρησε ποιο χέρι είναι από πάνω. Αν το αριστερό είναι πάνω από το δεξί, σημείωσε τον αριθμό 1. Αν έχεις βάλει το δεξί πάνω από το αριστερό σημείωσε τον αριθμό 2.

– Χειροκρότησε. Και παρατήρησε ποιο χέρι έχεις από πάνω. Αν είναι το αριστερό σημείωσε 1. Αν είναι το δεξί σημείωσε 2.

Τεστ χαρακτήρα: Τα αποτελέσματα, βάσει των καταγεγραμμένων αριθμών

«2222» — (εντελώς δεξιόχειρας) — Έχεις πολύ σταθερή, χωρίς σκαμπανεβάσματα, ψυχοσύνθεση και, γενικά, είσαι συντηρητική, τόσο στις αξίες, όσο και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου. Αποφεύγεις τις έντονες συζητήσεις και διαμάχες.

«2221» —Το βασικό σου χαρακτηριστικό (και αυτό που κάνει τους φίλους σου να ξεφυσάνε από απελπισία) είναι η αναποφασιστικότητα. Διάβασε περισσότερα γι΄αυτό εδώ.

«2212» — Είσαι ανοιχτόκαρδη, φιλική και πρόθυμη να ανακαλύψεις τα κοινά σου με κάθε άνθρωπο που γνωρίζεις. Γι’ αυτό και η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο.

«2111» — Είσαι τελείως ανεξάρτητη. Σου αρέσει να δουλεύεις μόνη σου και βασίζεσαι αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις δουλειές σου ή να λύσεις κάποιο τυχόν πρόβλημα.

«2211» — Αυτός είναι ένας από τους πιο σπάνιους συνδυασμούς. Χάρη στην επικοινωνιακή σου φύση, είσαι κοινωνική, πρόσχαρη και την ίδια στιγμή ευγενική με τους ανθρώπους. Σου αρέσει να τηρείς διπλωματική στάση ώστε να δημιουργείς αντιπάθειες.

«2122» — Έχεις αναλυτικό μυαλό και μπορείς να ακολουθείς με περισσότερη ευκολία τις εξελίξεις στην τεχνολογία. Είσαι προσεκτική με ό,τι κάνεις και καταπιάνεσαι, αλλά διατηρείς μία ψυχρότητα στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.

«2121» — Αυτός είναι ο πιο σπάνιος συνδυασμός απ ‘ολους: Είσαι ευάλωτη και συχνά η αδυναμία σου να καταλήξεις σε μία απόφαση σε κάνει να παρασύρεσαι εύκολα από την γνώμη και την καθοδήγηση των γύρω σου.

«1112» — Είσαι γενναιόδωρη με τα συναισθήματα, αποφασιστική και γεμάτη ενέργεια.

«1222» — Αυτός είναι ένα από τους πιο συχνούς συνδυασμούς. Είσαι συναισθηματική, αλλά δεν έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή ώστε να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και προκλήσεις που παρουσιάζονται στη ζωή σου. Είσαι αρκετά κοινωνική και αγαπητή και σε επηρεάζεσαι εύκολα από τη γνώμη των άλλων.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Τεστ χαρακτήρα: «1221» — Είσαι πολύ συναισθηματική και ευαίσθητη, αλλά δεν διαθέτεις αρκετή επιμονή με αποτέλεσμα να τα παρατάς εύκολα. Έχεις μία εύπλαστη και ευπροσάρμοστη προσωπικότητα και είναι πιθανό να ακούς συχνά ότι είσαι αφελής.

«1122» — Είσαι τόσο καλοπροαίρετη και ανυποψίαστη με τους γύρω σου, σε σημείο που καταλήγεις να χαρακτηρίζεσαι αφελής. Συχνά, έχεις την τάση να σκέφτεσαι ότι κάτι πηγαίνει λάθος με σένα και προσπαθείς να αναλύσεις τις πράξεις και τα κίνητρά σου. Έχεις πολλά ενδιαφέροντα, αλλά σχεδόν ποτέ τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με αυτά.

«1121» — Είσαι δημιουργικός άνθρωπος, έμπιστος και με διπλωματική προσωπικότητα.

«1111» — (εντελώς αριστερόχειρας) —Η δημιουργικότητα είναι το άλφα κα το ωμέγα της προσωπικότητας σου. Έχεις την ικανότητα να βλέπεις με πράγματα που για τους άλλους είναι δυσδιάκριτα, είτε αυτό αφορά τον υλικό είτε τον συναισθηματικό κόσμο. Νιώθεις και εφκράζεις έντονα τα συναισθήματα σου. Είσαι ελέυθερο πνεύμα και απεχθάνεσαι την καταπίεση. Παράλληλα, είσαι πεισματρα κι εγωίστρια, αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να ζεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις.

«1212» — Έχεις ισχυρή θέληση και πείσμα. Ένα πανίσχυρο μείγμα που σε βοηθά να κατακτάς πάντα τους στόχους σου.

«1211» — Σου αρέσει να στοχάζεσαι, να εξερευνάς την προσωπικότητα σου, αλλά είσαι λίγο συγκρατημένη με τους ανθρώπους, οπότε μερικές φορές δυσκολεύεσαι να αναπτύξεις ουσιαστικές σχέσεις και να κάνεις καινούριες φιλίες. Έχεις πολλή θέληση και αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου δεν σε σταματάει τίποτα.

«2112» — Είσαι εύκολος, ευπροσάρμοστος, χαρούμενος άνθρωπος και έχεις περίσσεια άνεση στο να γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους και να κάνεις φίλους. Καθώς μεγαλώνεις κι εξελίσσεσαι αποκτάς συνεχώς καινούρια ενδιαφέροντα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: