Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. 4000 θανάτους είχαμε και το 2015»

January 10, 2021Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. 4000 θανάτους είχαμε και το 2015»

Παύλος Χαϊκάλης: Ο Έλληνας ηθοποιός και πολιτικός φιλοξενήθηκε από την Κυπριακή τηλεόραση, όπου και παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Αναλυτικότερα:

Παύλος Χαϊκάλης: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

«Εγώ είμαι από αυτούς που δεν θα χαρακτηρίσω το εμβόλιο του κορωνοϊου ελπιδοφόρο, ούτε όμως και από αυτούς που το απορρίπτουν. Ήμουν πάντοτε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Από το στιγμή που δεν είναι κάτι υποχρεωτικό τίθενται κάποια ζητήματα. Εφόσον κάποιος εμβολιαστεί γιατί πρέπει να συνεχίσει να φοράει μάσκα; Εφόσον κάποιος εμβολιαστεί γιατί πρέπει να φοβάται κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί;», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Γιατί ένα εμβόλιο γίνεται τόση προπαγάνδα για να με πείσουν ότι είναι καλό και από την άλλη γίνεται μια διαδικασία για μια αρρώστια που, αν δεν ήξερα ότι υπάρχει η τηλεόραση, δεν θα ήξερα ότι είναι τόσο πολύ θανατηφόρα. Γιατί το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, 4000 θανάτους είχαμε και το 2015», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν είμαι αρνητής του εμβολίου, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να σκέφτομαι. Μπορεί να είναι όλα μια χαρά, εγώ δεν είμαι συνωμοσιολόγος. Δεν πιστεύω ότι η ιστορία του κόσμου έχει φτιαχτεί από συνωμολογίες. Η ιστορία του κόσμου έχει φτιαχτεί από πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπο», κατέληξε ο ίδιος.

Π. Χαϊκάλης: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυπριακή τηλεόραση

Πηγή : enimerotiko.gr

Διαβάστε επίσης: