Τουρκία: Συγγενείς σκότωσαν 24χρονη και τον φίλο της αφού πρώτα τον βίασαν και μετά τους έθαψαν σε λάκκους

January 10, 2021

Τουρκία: Συγγενείς σκότωσαν 24χρονη και τον φίλο της αφού πρώτα τον βίασαν και μετά τους έθαψαν σε λάκκουςΤουρκία: Συγγενείς σκότωσαν 24χρονη και τον φίλο της αφού πρώτα τον βίασαν και μετά τους έθαψαν σε λάκκουςΑπίστευτη αγριότητα από πατέρα και αδερφό!

Ένα έγκλημα ανείπωτης αγριότητας έλαβε χώρα στο Καμάν της Τουρκίας, όταν μια σατανική οικογένεια οργάνωσε την δολοφονία ενός ζευγαριού, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι συγγενείς μιας 24χρονης γυναίκας η οποία αρνήθηκε να παντρευτεί τον ξάδερφό της και επέλεξε να μείνει στο πλευρό του αγαπημένου της, παγίδευσε το ζευγάρι και τους έστησε δολοφονική ενέδρα.

Το γεύμα – «ενέδρα»

Οι οκογένεια κάλεσε την 24χρονη και τον 25χρονο φίλο της για να φάνε, υποτίθεται, όλοι μαζί και να επανασυνδεθούν. Μόλις όμως οι δυο νεαροί μπήκαν στο σπίτι, ο πατέρας, ο αδερφός και ο εξάδερφος της 24χρονης καθώς και δύο άλλοι συγγενείς τους, σκότωσαν με μαχαίρι τη νεαρή κοπέλα στην τουαλέτα. Στη συνέχεια, αφού βίασαν πρώτα τον 25χρονο φίλο της, έπειτα τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου και έθαψαν το ζευγάρι σε λάκκους.

Το έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας όταν η οικογένεια του νεαρού απευθύνθηκε στις αρχές, οι οποίες έλυσαν το μυστήριο της εξαφάνισης του ζευγαριού και αποκάλυψαν το τρομερό έγκλημα.

Πηγή: newsbreak.gr

Διαβάστε επίσης: