Νύχια Ιανουάριος 2021: 36 υπέροχα σχέδια για το Χειμωνιάτικο μανικιούρ σας

January 9, 2021Εντυπωσιακά Μανικιούρ: Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να διαλέξετε για τον Χειμώνα. Από μονόχρωμα και διακριτικά μανικιούρ, μέχρι εκείνα που είναι διακοσμημέμα με τις πιο περίτεχνες ζωγραφιές και τραβούν την προσοχή. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας κερδίσουν και θα πάρετε ιδέες για το επόμενο σχέδιο στα νύχια σας.Εντυπωσιακά Μανικιούρ: Απλά και διακριτικά σχέδια νυχιών

Αν σας αρέσουν περισσότερο τα διακριτικά σχέδια νυχιών, τότε πέρα από τα μονόχρωμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε με τις διαφορετικές αποχρώσεις μανό. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε εκπληκτικά μανικιούρ χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε τα χρώματα βερνικιών που σας αρέσουν και το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ζωγραφίσετε γραμμές ή να κολλήσετε αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να πετύχετε ένα απλό, αλλά πολύ εντυπωσιακό σχέδιο χώρις να πάτε σε κάποιον ειδικό.

Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερη λάμψη στα νύχια, μπορείτε να προσθέσετε glitter, φύλλα χρυσού και στρας. Η χρήση τους είναι απλή και η εφαρμογή τους πάνω σε ένα μονόχρωμο μανικιούρ μπορεί να το μεταμορφώσει πλήρως.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το αγαπημένο γαλλικό στα νύχια σε κλασικές ή ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως επίσης και τα ombre nails που η τεχνική δημιουργίας τους είναι απλή.

Εντυπωσιακά Μανικιούρ: Περίτεχνα σχέδια στα νύχια

Αν δεν σας αρκούν τα απλά και διακριτικά σχέδια μανικιούρ, υπάρχουν περίτεχνες ιδέες που μπορούν να κάνουν τα νύχια σου ξεχωριστά. Σε περίπτωση που σας αρέσει να δημιουργείτε «έργα τέχνης» χρησιμοποιώντας τα νύχια σας ως καμβά, τότε η επιλογή ενός γραμμικού σχεδίου αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Μπορείτε να ζωγραφίσετε πάνω σε μια χειμωνιάτικη βάση σχήματα που δημιουργούνται από παράλληλες, κάθετες ή τεμνόμενες γραμμές, είτε να δοκιμάσετε κάποια nail art σε γραμμικό στυλ.

Εξίσου εντυπωσιακά ωστόσο, είναι και τα νύχια μάρμαρο. Τα χρωματιστά νερά τους μπορούν να δώσουν στο μανικιούρ σας μια πολύ εντυπωσιακή όψη που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό σχέδιο που αξίζει να δοκιμάσετε, είναι τα πλεκτά νύχια. Σε ανάγλυφα συνήθως nail art, τα μανικιούρ αυτά θυμίζουν τα πουλόβερ της εποχής και χαρίζουν μια όμορφη ζεστασιά στα νύχια. Ταιριάζουν εκπληκτικά με σχέδια όπως το καρό.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και τα φλοράλ μανικιούρ που επίσης είναι ιδανικά για τη σεζόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: