Λίτσα Πατέρα: «Μου λείπει ολοκληρωτικά ο σύζυγός μου. Με πόνεσε πολύ η απώλειά του»

January 8, 2021Λίτσα Πατέρα: Η γνωστή αστρολόγος μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό «Hello». Η ίδια παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα αστρολόγος αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, ο οποίος της λείπει ολοκληρωτικά. Αναλυτικότερα:Λίτσα Πατέρα: Οι δηλώσεις της

Ερώτηση δημοσιογράφου: Αν και είστε ένα οικείο τηλεοπτικά πρόσωπο η προσωπική σας ζωή απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι συνειδητή επιλογή σας;

Λίτσα Πατέρα – Απάντηση: Σίγουρα! Η προσωπική μου ζωή περιλαμβάνει κομμάτια που γεύθηκα καθ’ ολοκληρίαν στον απόλυτο βαθμό. Έχω την αίσθηση πώς αν τα διαλαλήσω, θα τα προδώσω ως ένα βαθμό. Οι στιγμές των ανθρώπων είναι ιερές. Τα παιδιά μου, ο γάμος μου, οι χάρες μου, οι λύπες μου είναι οι θησαυροί μου και έχουν τη δική τους σπουδαιότητα. Δεν μου αρέσει να τους επιδεικνύω. Δείχνω αντιπροσωπευτικά βασικά μου γνωρίσματα μέσα από τη δουλειά και τον χαρακτήρα μου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην καρδιά μου. Αγαπώ όλα όσα έχω ζήσει και δε θέλω να τα προδώσω.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Με ποιο τρόπο διαχειριστήκατε την απώλεια του συζύγου σας;

Λίτσα Πατέρα – Απάντηση: Πόνεσα πολύ και μου λείπει ολοκληρωτικά. Η πεποίθησή μου όμως ότι η ψυχή είναι κάπου αλλού «ζωντανή», αποτελεί μεγάλη παρηγοριά.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Τι σας κράτησε δεμένους, χαρούμενους, ευτυχισμένους και ολοκληρωμένους στην κοινή σας διαδρομή;

Λίτσα Πατέρα – Απάντηση: «Πίστευα πάντοτε στην συνθήκη του γάμου και παντρεύτηκα πολύ μικρή. Αγαπώ τη συμβίωση. Θεωρώ ότι είμαστε πλασμένοι για να συμπορευόμαστε με τον ξεχωριστό άνθρωπο που θα επιλέξουμε για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Αν με ρωτάτε για την συνταγή της μακροχρόνιας κοινής πλεύσης θα σας αναφέρω τον αλληλοσεβασμό και την αγάπη», είπε η γνωστή αστρολόγος στο περιοδικό «Hello».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: