Ευθύμης Ζησάκης: Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις, οι σχέσεις μίας νύχτας, η πλαστική στη μύτη και η νέα εμφάνιση

January 8, 2021



Ο Ευθύμης Ζησάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Λ’Ακουίλα στην Ιταλία.



Της: Έπη Τρίμη

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, πέρασε στην Κρατική Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών.Ασχολήθηκε, επίσης, με την κολύμβηση από την ηλικία των 8 ετών μέχρι και τα 19 του χρόνια.

Τηλεοπτική παρουσία

Ο Ευθύμης Ζησάκης υπήρξε συμπαρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ΠΕΔΕΣ και Μες στην καλή χαρά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Έχει παίξει τον ρόλο του Άρη Τριανταφύλλου από τον 1ο έως τον 4ο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς το Σόι σου με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου  , επίσης στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Ο ίδιος είπε σχετικά:  «Δοκίμασα πράγματα, δεν με έβρισκα σε κάποια και δεν ήμουν έτοιμος για άλλα. Κάποια πράγματα που ήρθαν δεν ήμουν έτοιμος να τα κάνω, δεν είναι όλα η χαρά του πράγματος, χρειάζονται και μια προετοιμασία και μια μελέτη.

Δεν ήμουν έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, να κάνω μια εκπομπή. Τώρα είναι άλλη η άποψή μου… Έχω κάνει πολλά από αυτά που ονειρευόμουν. Έκλεισε όμως η λύσσα της επιθυμίας, να γνωρίζω πράγματα. Έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω. Ξέρω ακριβώς το επάγγελμά μου και να προκύψει μια εκπομπή ξέρω ότι με μελέτη μπορώ να την πάω εκεί που θέλω… Δεν φεύγω από τον στόχο μου, ούτε για χρήματα, ούτε για την προβολή, ούτε τίποτα. Δεν θα πήγαινα στο YFSF γιατί θα έπρεπε να επικεντρωθώ εκεί, όπου αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητά μου. Τώρα έχω κάτι στα σκαριά, είμαι στα γραπτά αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, γιατί δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα συμβεί », επεσήμανε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

Θέλω να κάνω οικογένεια

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι με την όμορφη Χρύσα Παπαλελούδη, με την οποία πλέον ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη. O ηθοποιός και παρουσιαστής επίσης αποκάλυψε πως ο κυριότερος στόχος του είναι να αποκτήσει οικογένεια με τη σύντροφό του: «Στόχος είναι μια ωραία οικογένεια, η οποία δεν ανταλλάσσεται με τίποτα.

Είμαι κοντά σε αυτόν τον στόχο μου. Το παν είναι ο άνθρωπος, αν τον βρεις τότε μπορείς να κάνεις όλα τα ταξίδια σε οποιοδήποτε προορισμό. Έχει βρεθεί ο άνθρωπος αυτός», είπε ο Ευθύμης Ζησάκης στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

Κορμί – φέτες!

Ο Ευθύμης Ζησάκης μοιάζει να έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν και είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ, αφού έχει χάσει ήδη 14 κιλά και το κορμί του είναι στην καλύτερη φόρμα. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: «Έχω χάσει πολλά κιλά και αυτά τα κιλά με βάραιναν τελικά. Ήμουν 98 κιλά και τώρα είμαι 84. Η κίνηση για μένα είναι ζωή.

Όσο πιο πολύ κινείσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες σου έρχονται. Ομολογώ πως και την ώρα που γυμνάζομαι έχω μαζί μου σημειωματάριο, πια ένας από του κολλητούς μου φίλους είναι το σημειωματάριο», είχε δηλώσει ο Ευθύμης Ζησάκης. Συνεχίζοντας έχει πει: «Αν νιώθεις ότι δεν αγαπάς τον εαυτό σου, βρες έναν τρόπο να το κάνεις, είναι πολύτιμο.. (Έτσι απαντάς και σε αυτές τις ερωτήσεις που μου κάνετε τελευταία πχ: πως άλλαξες, πως αδυνάτισες, πως έκανες το θέατρο αυτό κλπ). Απλά για να πεις σε κάποιον ότι είναι πολύτιμος για σένα πρέπει να είσαι εσύ πρώτα πολύτιμος για σένα…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης.

Η πλαστική στη μύτη

Με αφορμή ένα βίντεο από τις πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού σε πρωινή εκπομπή η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα πως ο Ευθύμης Ζησάκης έχει πειράξει κάτι πάνω του…

Χαρακτηριστικά είπε: «Η νέα αλλαγούλα του, που την έχουμε κοινή, στο μυτάκι του πάει πολύ. Δεν ξέρω κάτι, απλά το έχω παρατηρήσει στις φωτογραφίες του. Είναι μια αλλαγή που γλυκαίνει πολύ το πρόσωπο».

Έχω υπάρξει αυτοκαταστροφικός

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε για μια περίοδο της ζωής του, που φρόντιζε να γεμίζει τις νύχτες του με γυναίκες και το στομάχι του με μπόλικο φαγητό: «Για τρία χρόνια, την εποχή που δούλευα τα βράδια, πήγαινα με διαφορετική γυναίκα κάθε μέρα. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα κενό μέσα μου. Δεν προλάβαινα να γνωρίσω μια κοπέλα. Το μεγαλείο στη σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι όταν αρχίζεις να αγαπάς και να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Είναι μαγικό. Μου έδωσε σαφώς εμπειρίες εκείνη η τριετία, όλα όμως, έχουν τα όριά τους».

Ο Ευθύμης Ζησάκης δεν έκρυψε πως έχει υπάρξει αυτοκαταστροφικός: «Υπήρχε περίοδος που έτρωγα ασταμάτητα, γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Όλοι οι φίλοι μου και το περιβάλλον μου έλεγαν “Έχεις παχύνει. Έχεις γίνει τέρας”! Εγώ, όμως, συνέχιζα να τρώω, γιατί μου άρεσε».

Πηγές: wikipedia | Έλα χαμογέλα | In.gr |Instagram| Περιοδικό Εγώ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: