Θλίψη: Έφυγε ανήμερα των Θεοφανείων η εθνική μας αστρολόγος, Δήμητρα Παπανικολοπούλου

January 8, 2021

Θλίψη: Έφυγε ανήμερα των Θεοφανείων η εθνική μας αστρολόγος, Δήμητρα Παπανικολοπούλου





Η αγαπημένη αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της έπεσε σαν «κεραυνός» ανήμερα τον Θεοφανείων και προκάλεσε σοκ στην οικογένειά της.

Συντετριμμένη, η κόρη της δεν μπορεί να συνειδητοποίησει πώς η μητέρα της άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή, το πρωί της 6ης Ιανουρίου.

Έφυγε ξαφνικά


Η αστρολόγος είχε ξυπνήσει νωρίς για να γράψει αστρολογικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα «Espresso» με την οποία συνεργαζόταν εδώ και χρόνια, όταν ξαφνικά βρέθηκε αναίσθητη πάνω στον υπολογιστή μας. Η Δήμητρα Παπανικολοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, με τους γιατρούς να αναφέρουν ως πρώτη εκτίμηση την καρδιακή ανακοπή. Η αστρολόγος δεν έπασχε από προβλήματα υγείας, γι αυτό και τα ακριβή αίτια του θανάτου της, θα αποκαλύψουν η νεκροψία – νεκροτομή.

Μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της


Οι συνεργάτες της κάνουν λόγο για μια εξαίρετη προσωπικότητα, μια ευγενική και δυναμική γυναίκα η οποία αγαπούσε πολύ την δουλειά της και στάθηκε βράχος στα δύο παιδιά της, τα οποία μεγάλωσε μόνη της και εργάστηκε σκληρά για να τους προσφέρει μια αξιοπρεπή ζωή.

Η αστρολόγος που είχε ειδίκευση στην Γενετική και Πολιτική Αστρολογία εργάστηκε ως Αστρολογική και Πολιτική ερευνήτρια αλλά και ως σύμβουλος Σχέσεων, ενώ ήταν εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers. Στην τηλεόραση πρωτοεμφανίστηκε το 1989 με εκπομπές αστρολογικού, κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου αλλά και με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεργασίες – παρεμβάσεις στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Η Δήμητρα Παπανικολοπούλου παρέδιδε επίσης μαθήματα για επαγγελματίες αστρολόγους άλλα και για ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να βοηθηθούν στον επαγγελματικό τους χώρο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: