Εύβοια: 24χρονος άντρας βούτηξε για τον σταυρό και τσάκισε τον αυχένα του

January 7, 2021Εύβοια: 24χρονος άντρας βούτηξε για τον σταυρό και τσάκισε τον αυχένα του

Άσχημη κατάληξη είχε σήμερα Τετάρτη 06/01/21 στην Αμάρυνθο Ευβοίας η απόφαση νεαρών ατόμων να τιμήσουν τα Θεοφάνια ρίχνοντας μόνοι τους τον Σταυρό στη θάλασσα ώστε να πέσουν μέσα και να τον πιάσουν.

H κίνηση αυτή ξεκίνησε ένας νεαρός από την Αμάρυνθο, ο οποίος χωρίς την συνοδεία ιερέα αποφάσισε κρατώντας θυμιατό και τον σταυρό να πάει να τον ρίξει. Φτάνοντας στο σημείο τον είδαν κάποιοι ακόμα νεαροί από την Χαλκίδα και τον ακολούθησαν.

Δείτε το βιντεο που εξασφάλισε το eviathema.gr:

Μοιραία η κατάληξη για ένα 24χρονο εκ των νεαρών που τον ακολούθησε ο οποίος πέφτοντας στην θάλασσα χτύπησε άσχημα αφού παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα μετάβει καΐκι στο σημείο ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου.

Ο 24χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να κουνήσει κανένα μέλος του σώματος…

Στο ΚΑΤ εσπευσμένα ο 24χρονος που χτύπησε πέφτοντας να πιάσει τον σταυρό

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο 24χρονος Χαλκιδαίος νεαρός που έπεσε να πιάσει τον σταυρό στην Αμάρυνθο της Ερέτριας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως δημοσίευσε το eviathema.gr νωρίτερα πρωινές ώρες της Τετάρτης ομάδα ατόμων έπεσε να πιάσει τον σταυρό στο λιμάνι της περιοχής με αποτέλεσμα ένας 24χρονος να τραυματιστεί άσχημα στον αυχένα και να οδηγηθεί στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε αξονική εξέταση ενώ έχασε την λειτουργία στα χέρια και στα πόδια.

Άμεσα αναμένεται να διακομισθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ των Αθηνών.

Πηγή: eviathema

Διαβάστε επίσης: