30χρονη Κρητικιά ξυλοκόπησε τον πρώην της με μαχαιροπίρουνα και γλάστρες και τον έστειλε στο νοσοκομείο

January 7, 2021



Κρήτη: Πολλά είναι τα συμβάντα, τα οποία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Περιστατικά περίεργα, τα οποία πολλοί πιστεύουν πως μπορεί να αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως είναι πραγματικά γεγονότα. Ίσως σε πολλές των περιπτώσεων, τα συγκεκριμένα περιστατικά να είναι το αποτέλεσμα της κατάστασης που βιώνει αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα.



Μια κατάσταση πανδημίας, λόγω του κορωνοϊού (σ.σ. COVID-19), η οποία έχει επηρεάσει και την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Όσον αφορά το περιστατικό της συγκεκριμένης περίπτωσης, αυτό έλαβε χώρα στην Κρήτη. Πρωταγωνιστές σε αυτό είναι μία γυναίκα και ο πρώην σύντροφός της. Αναλυτικότερα:

Κρήτη: Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ από τη μεγαλόνησο της Ελλάδας

Χειροπέδες σε μια 30χρονη γυναίκα, η οποία κάρφωσε με μαχαιροπίρουνα τον πρώην σύζυγό της, πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα επισκέφθηκε τον εν διαστάσει σύζυγό της, προκειμένου να πάρει ή να παραδώσει το παιδί τους και τότε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, άρχισε να επιτίθεται στον 30χρονο άνδρα με μαχαίρι και πιρούνι, τα οποία του κάρφωσε τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς ελαφρά.

Προκειμένου ο 30χρονος να γλιτώσει από τη μανία της, το έβαλε στα πόδια με το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με το creta24.gr, η 30χρονη του πέταξε γλάστρες, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: