Κωστόπουλος για το Ντουμπάι: «Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά για τέτοιο ταξίδι»

January 5, 2021

Κωστόπουλος για το Ντουμπάι: «Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά για τέτοιο ταξίδι»



Το μήνυμα του Πέτρου Κωστόπουλου μέσω της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την παρουσία του στο Ντουμπάι.



Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει σάλος με τους Έλληνες celebrities που πέρασαν στο Ντουμπάι τις ημέρες των Χριστουγέννων, μεταξύ των οποίων είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο πρώην εκδότης είχε μία συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day του Alpha, μετέφερε το πρωί της Δευτέρας.

«Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει.

Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία που έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, εκτός από τους σελέμπριτις, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού μπάτζετ ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός!

Τον πείραξαν πιο πολύ τα σχόλια που του έλεγαν ότι είναι χρεοκοπημένος και εκείνος πάει διακοπές στο Ντουμπάι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Via Gazzetta.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: