Βίκυ Χατζηβασιλείου : Μας έδειξε εάν έχει κάνει πλαστικές ή όχι.

January 6, 2021

Βίκυ Χατζηβασιλείου : Μας έδειξε εάν έχει κάνει πλαστικές ή όχι.





Η δημόσια απάντησή της ούσα καλεσμένη σε εκπομπή.

Το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων απασχολεί πολύ τους fans των διασήμων. Γιατί; Γιατί υπάρχουν πολλές φορές που οι ίδιοι εμφανίζονται ξαφνικά πιο λαμπεροί από ποτέ και το κοινό τους αναρωτιέται τι μπορεί να έχουν κάνει και να τα έχουν καταφέρει με αυτόν τον τρόπο.
Φυσικά, ο καθένας θα κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα και δεν οφείλει και να λογοδοτήσει σε κάποιον. Άλλες φορές, όμως, μπορεί να μην υπάρχει καμία αισθητική επέμβαση, αλλά το κοινό να είναι πεπεισμένο. Σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία είναι που ισχυρίζεται ότι ανήκει και μία διάσημη και πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην άχαρη θέση να απαντάει στην απορία πολλών σχετικά με το αν έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις. Η ίδια μίλησε ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και αρνήθηκε οποιαδήποτε πλαστική, αποδίδοντας τη φρεσκάδα του προσώπου της σε καλά γονίδια.


Έδειξε, μάλιστα, και τη μαμά της σε μία φωτογραφία που είχε στο κινητό της για να αποδείξει ότι αυτό που λέει είναι η πραγματικότητα.

Δες στη συνέχεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: