Survivor spοiΙers: Το έπαθλο και η ασυλία φέρνει εντάσεις στην παραλία

January 5, 2021

Survivor spοiΙers: Το έπαθλο και η ασυλία φέρνει εντάσεις στην παραλία





SURVIVOR: Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού αναδεικνύεται και ο πρώτος ή οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η ανάγκη για φαγητό φέρνει και νέες εντάσεις στο Survivor… Διάσημοι και ΜΑχητές του Survivor ρίχνονται πλέον αποφασισμένοι στο στίβο μάχης διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Υπάρχει όμως κι ένα έπαθλο που θα αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα των παικτών στις αφιλόξενες παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Η ανάγκη για φαγητό φέρνει νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Στο σημερινό συμβούλιο αναδεικνύεται και ο πρώτος ή οι πρώτοι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα, και το κοινό θα έχει πάλι τη δυνατότητα να στηρίξει με την θετική του ψήφο τον αγαπημένο του παίκτη ή παίκτρια.

Survivor spoiler alert vol.1 – Ο πρώτος αγώνας ασυλίας


Survivor spoiler alert vol.2 – Το έπαθλο των νικητών αλλάζει τις συνθήκες διαβίωσης


Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04/01)
Απόψε λοιπόν έχουμε τη πρώτη μάχη για την ασυλία με την ομάδα που θα χάσει να δίνει έναν παίκτη υποψήφιο, εκτός και αν υπάρξει ισοψηφία όπως την περασμένη βδομάδα και γίνουν περισσότεροι! Ο ΣΚΑΙ με εξαίρεση το επεισόδιο της πρεμιέρας έχει σταματήσει να δίνει το trailer του επεισοδίου από το προηγούμενο βράδυ ώστε να μην υπάρχουν spoiler, παρόλα αυτά εμείς τρυπώσαμε και μάθαμε τις πληροφορίες μας!

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν η παραγωγή έχει ετοιμάσει ένα αγώνισμα στο οποίο θα μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα οι Διάσημοι ώστε να έχουν περισσότερες ελπίδες νίκης, αφού σε φυσιολογικό αγώνισμα οι Μαχητές θα έχουν ξεκάθαρο ρόλο! Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως και σήμερα φαβορί και μάλιστα μεγάλο είναι οι Μαχητές! Θα επιβεβαιωθεί αυτό ή όχι;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: