«Θα χάσουμε χρήματα, θα έχουμε σεισμό»: Οι προβλέψεις Λεφάκη για το 2021 που άφησαν τον Καμπουράκη άφωνο

January 4, 2021


διαφ.
Δημήτρης Καμπουράκης: Ο γνωστός δημοσιογράφος χτυπιόταν και υπήρχε λόγος γι’ αυτό. Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το 2021 στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπ...

Δημήτρης Καμπουράκης: Ο γνωστός δημοσιογράφος χτυπιόταν και υπήρχε λόγος γι’ αυτό. Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το 2021 στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα» έκαναν τον Έλληνα δημοσιογράφο να προβεί σε αυτή την αντίδραση. Αναλυτικότερα:Δημήτρης Καμπουράκης: Λεπτομέρειες για την αντίδρασή του

Ο γνωστός δημοσιογράφος χτυπιόταν και πως να γίνει διαφορετικά; Αυτό, διότι του ζητήθηκε να πει κάτι για το 2021 και ο Κώστας Λεφάκης αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Το 2021 είναι η χρονιά που θα χαθούν χρήματα. Θα έχουμε σεισμό. Θα μοιράζει με το ’99 που είχαμε Σεπτέμβριο-Οκτώβριο». Ο Δημήτρης Καμπουράκης στο άκουσμα της πρόβλεψης αυτής, δεν έμεινε άπραγος, αλλά χτύπησε τα χαρτιά στο κεφάλι του.

Κάπου εκεί ο Κώστας Λεφάκης επιχείρησε να καθησυχάσει τον δημοσιογράφο, λέγοντας όχι στην Ελλάδα, αλλά συμπληρώνοντας: «Θα είναι η χρονιά των ανέμων και της βροχής. Θα έχουμε αισθητές αλλαγές στον καιρό. Θα έχουμε συχνούς ανέμους και ανεμοστρόβιλους».

Μάλιστα, όπως είπε το 2021 θα είναι χωριστεί σε τρεις περιόδους κρίσης. Επιπλέον, τόνισε πως θα μεγαλώσει η κρίση με την Τουρκία, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πόλεμο. Πάντως, η αντίδραση που είχε ο Δημήτρης Καμπουράκης, έμεινε στην ιστορία.

Δ. Καμπουράκης: Ακολουθεί βίντεο, με την αντίδραση του Έλληνα δημοσιογράφου στις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: