Παράκληση και Χαιρετισμοί Αγίου Νικηφόρου Λεπρού ενώπιον του λειψάνου- Στείλτε ονόματα

January 4, 2021

Παράκληση και Χαιρετισμοί Αγίου Νικηφόρου Λεπρού ενώπιον του λειψάνου- Στείλτε ονόματαΗ Ανεγερτική Επιτροπή του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του λεπρού και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας , ανακοινώνουν σε όλους του πιστούς, ότι με την με την ευλογία του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, θα τελεστεί και φέτος η Πανήγυρις του Αγίου Νικηφόρου, στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, που βρίσκεται πλησίον στο Πολυδύναμό Κέντρο ηλικιωμένων «Άγιος Αντώνιος» στην Περιστερώνα.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
Κυριακή 3 Ιανουαρίου Ώρα 4:30 μ.μ.
Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του
Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου Ώρα 6:30 π.μ.
Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.
Δευτέρα 4 Ιανουαρίου Ώρα 5:00 μ.μ

Ακολουθία Παρακλητικού Κανόνα και Χαιρετισμών του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτεθούν για προσκύνηση και ευλογία των πιστών , τεμάχιο ιερού Λειψάνου και το μπαστούνι του Αγίου Νικηφόρου.
Με την ευκαιρία αυτή της εορτής του Αγίου, καλούμε όλους τους πιστούς να ενισχύσουμε με την εισφορά μας το έργο της ανεγέρσεως της Εκκλησίας του, σε αυτό το σημαντικό στάδιο που βρίσκονται οι εργασίες .

Η κάθε εισφορά είναι πολύτιμη. Για εισφορές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 99523597 και 99527607 . Όσοι επιθυμούν επίσης με την ευκαιρία της πανήγυρης μπορούν να γράψουν εορτές και παρακλήσεις . Παραθέτουμε και τον αριθμό λογαριασμού του Παρεκκλησίου , για όσους επιθυμούν να κάνουν κατάθεση :

Ευχόμαστε τέλος σε όλους καλές εορτές και ευλογημένο το προσεχές νέο έτος 2021.
Εκ της ανεγερτικής επιτροπής.

Πηγή: ekklisiaonline.gr

Διαβάστε επίσης: