Έβελυν Καζαντζόγλου: Τα καλλιστεία, η διεθνής καριέρα, οι σχέση με γνωστό σεφ, το πρόβλημα υγείας και ο όγκος

January 3, 2021



Η Έβελυν Καζαντζόγλου γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1985 στη Σκωτία. Από τα 16 της κιόλας χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Μοντέλο, παρουσιάστρια και influencer, η Εβελυν Καζαντζόγλου είναι μία γυναίκα που θα αναδείξει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο ακόμη και ένα απλό λευκό T-shirt.



Της: Έπη Τρίμη

Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει τι να σπουδάσει, πήγε στο Λονδίνο, όπου και τελείωσε Styling & Image Making. Αργότερα, στην Ελλάδα πια, το 2005 πήρε μέρος στον διαγωνισμό του περιοδικού Playmate. Αν και δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, από εκεί και μετά, άρχισε να γίνεται γνωστή στο ελληνικό κοινό, και να χτίζει σιγά σιγά την καριέρα της.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα και σπουδαία ονόματα του κόσμου της μόδας, όπως τον Jean Paul Gaultier, την Agent Provocateur, αλλά και την Diesel.

Η συνεργασία με το Mad

Στην πορεία μπήκε στη ζωή της και η τηλεόραση. Το μουσικό κανάλι Mad της έδωσε δική της εκπομπή το 2008, ενώ ένα χρόνο μετά, η Έβελυν Καζαντζόγλου δοκιμάστηκε και από τη ραδιοφωνική συχνότητα του καναλιού, με την ίδια πάλι επιτυχία.

Συνεργάστηκε επίσης και με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, καθώς ήταν στην τηλεοπτική παρέα τους στο Φώτης και Μαρία Live από τη συχνότητα του Star.

Η συνεργασία με τον οίκο Yves saint Laurent

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μία από τις πιο πετυχημένες instagrammers στην ελληνική showbiz και πρόσφατα ο οίκος “Yves saint Laurent” την επέλεξε να είναι το κεντρικό πρόσωπο για τη νέα καμπάνια του αρώματός του.

Το γνωστό μοντέλο σε σύνδεση μέσω skype που είχε με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” αποκάλυψε πως προέκυψε αυτή η πολύ τιμητική συνεργασία έχοντας πει:

“Η συνεργασία ήρθε γιατί ξεκινήσαμε κάτι πολύ ωραίο με την Yves saint Laurent. Πήγε πάρα πολύ καλά, ήταν πάρα πολύ καλοί οι συνεργάτες. Όταν μου περιέγραψαν το συγκεκριμένο concept, επειδή το έχει κάνει η Dua Lipa στο εξωτερικό, το βρήκα φανταστικό ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς […] Το κάναμε σε μία πολύ μικρότερη παραγωγή όπως εκείνη του εξωτερικού. Οπότε είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί πήγε πολύ καλά και έγινε και viral […] Αυτό έγινε σε ένα λατομείο στην Ελλάδα”, είπε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Είμαι σχεσάκιας

Από το 2019 ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν την Έβελυν Καζαντζόγλου να έχει σχέση με τον διάσημο σεφ και επιχειρηματία, Τζώρτζ Παπακώστα. Η ίδια έχει πει σχετικά: «Είμαι σχεσάκιας. Μου αρέσει η συντροφικότητα, να συμπορεύομαι με άλλους, να δημιουργώ μαζί τους. Όσον αφορά την οικογένεια, θεωρώ ότι θα μου βγει η επιθυμία όταν συναντήσω τον κατάλληλο άνθρωπο», αναφέρει στο περιοδικό. «Νομίζω πως οι σχέσεις που έκανα τα προηγούμενα χρόνια ήταν συνειδητά με ανθρώπους που και οι δύο είχαμε στο μυαλό μας ότι δε θα προχωρήσει παρακάτω», είχε συμπληρώσει.

Ο όγκος στην βουβωνική χώρα

Η Έβελυν Καζαντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Shape» και μίλησε, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Το 2015, ανήμερα των γενεθλίων της, εντόπισε κατά τύχη έναν όγκο στη βουβωνική χώρα. «Ήταν ένας όγκος που ανακάλυψα κάνοντας ντους, είδα κάτι να εξέχει στη βουβωνική χώρα. Δυστυχώς, αρχικά πήγα σε λάθος γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι ήταν κήλη και μάλιστα προσπάθησε να το σπρώξει μέσα με τα χέρια του. Ευτυχώς, δεν τα κατάφερε, δεν το μετακίνησε, γιατί θα μου είχε κάνει τεράστια ζημιά. Και μετά μου έδωσε και αντιβίωση, πήρα περίπου μια σακούλα χάπια», αποκάλυψε η ίδια.«Πήγα σε δερματολόγο να κάνω εξέταση για τις ελιές μου και το είδε. Με ρώτησε τι είναι προφανώς για να διαπιστώσει τι ξέρω και όταν της απάντησα «κήλη», το απέκλεισε κατηγορηματικά και μου πρότεινε να πάω σε έναν άλλο γιατρό. Δυστυχώς και η αντιμετώπιση του δεύτερου γιατρού ήταν τραγική, ενώ ήδη είχαν περάσει 6 μήνες. Τότε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και αναζήτησα κάποιον ογκολόγο. Ευτυχώς, βρήκα κάποιον κορυφαίο στην Κύπρο. Τελικά, έπρεπε να το αφαιρέσω χειρουργικά. Ήταν ένας μεγάλος όγκος, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά», συμπλήρωσε.

Εμείς, της ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένη και γερή και να μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό μέσα από τις πασαρέλες.

Πηγές: lifeis.gr | ilovestyle.com | Shape


Πηγή

Διαβάστε επίσης: