Θαύμα: Στο Ντουμπάι δεν κολλάει ο κορονοϊός – Μόνο στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς

January 3, 2021

Θαύμα: Στο Ντουμπάι δεν κολλάει ο κορονοϊός – Μόνο στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάςΚάτι δεν βγάζει νόημα με την επιβολή των σκληρότερων μέτρων lockdown στα οποία αναγκάζεται να προχωρήσει η κυβέρνησηΑπό τη μια μεριά η πολιτεία, το κράτος δηλαδή, μας λέει ότι πρέπει να ξανακλείσει τα πάντα: κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, εκκλησίες, λιανεμπόριο διότι οι πολίτες χαλάρωσαν…

Τέλος δηλαδή το clickaway και το click inside γιατί οι πληβείοι χαλαρώσατε όταν πηγαίνατε να πάρετε ένα βιβλίο ή ένα παιχνιδάκι για τα παιδιά σας.

Αντιθέτως οι πατρίκιοι, είναι προφανώς ποιο προσεκτικοί και ποιο υπεύθυνοι και μπορούν άνετα να πηγαινοέρχονται στο Ντουμπάι που είναι ανοικτό και γίνονται μια χαρά τα κορονο-πάρτι χωρίς μάσκες και χωρίς μέτρα προστασίας.

Εσείς δηλαδή, η πλέμπα, θα κλείνεστε μέσα κατά το δοκούν, όποτε το κράτος το κρίνει σκόπιμο για να μπορούν οι «έχοντες» να κάνουν τις διακοπές τους στην παραλία του Περσικού κόλπου και να μεταφέρουν τον ιό όποτε θέλουν στην Ελλάδα.

Απλά πράγματα, ήρεμα και κοσμικά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κουκλίτσα μου.

Δεν έχουμε όλοι την ίδια κοινωνική στάθμη. Ο ιός είναι ταξικός ναούμε. Χτυπάει μόνο τους πτωχούς που μετακινούνται στα βιβλιοπωλεία, στα ψιλικατζίδικα και στους φούρνους. Στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς είναι το μεγάλο ιικό φορτίο. Ξεκάθαρα.

Σιγά μην υπάρχει κορονοϊός στα μεγάλα κλαμπ. Εκεί συχνάζουν μόνο καθωσπρέπει κύριοι και αξιοπρεπείς κυρίες.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: