Big Brother: Η νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη χαρακτηρίζει τις 100.000 ευρώ ως… “πάρα πολύ λίγο χρηματικό έπαθλο”

January 2, 2021

Big Brother: Η νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη χαρακτηρίζει τις 100.000 ευρώ ως… “πάρα πολύ λίγο χρηματικό έπαθλο”





Λίγο διάστημα μετά την ολοκλήρωση του Big Brother, όπου η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια, μιλάει στο 7 Μέρες Tv και την δημοσιογράφο Νίνα Μουσούρη. Μέσα σε όλα, η εκρηκτική παίκτρια του ριάλιτι παραδέχεται πως δεν ήθελε εξ αρχής να αξιοποιήσει την δημοσιότητα προς δικό της όφελος.

Αφού βίωσες την εμπειρία του παιχνιδιού, είναι κάτι που θα έκανες ξανά;

Αν μου γινόταν μια πρόταση από ένα άλλο ριάλιτι, αυτήν τη στιγμή δεν θα πήγαινα, διότι έχω ήδη περάσει τα μηνύματα που θέλω. Δεν πήγα για να πάρω τη δημοσιότητα προς όφελος μου. Το λέω και το έδειξα εκεί με πράξεις. Ήμουν η μοναδική που δεν κοιμήθηκε, δεν ξεκουράστηκε, έκανα τα πάντα εκεί. Ήθελα να δώσω δύναμη στον κόσμο με τη συμμετοχή μου και δεν περίμενα να ζήσω αυτές τις δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι.


Το χρηματικό έπαθλο πως θα το αξιοποιήσεις;

Μπροστά σε αυτά που θέλω να κάνω είναι πάρα πολύ λίγο, αλλά αποτελεί μια σταθερή βάση που πάνω σε αυτή έχω σκοπό να κάνω πάρα πολλά έργα για τον κόσμο. Θα βοηθήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους με έργα, με πράξεις.

Δεδομένου ότι είσαι ένα κορίτσι που αγαπά τα παλιά πρότυπα, πως πήρες thn απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα ριάλιτι σόου;

Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά. Τον Μάιο του 2014 είχα κατέβει και στις δημοτικές εκλογές. Εγώ έψαχνα αυτή την δημοσιότητα για έναν πολύ ιερό σκοπό, για να περάσω τα δικά μου μηνύματα. Το Big Brother ταν η ευκαιρία που έψαχνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια προκειμένου να περάσω τα δικά μου μηνύματα στον κόσμο. Να τους πω ότι εγώ που έχω περάσει δύσκολα – και η οικογένεια μου ακόμα περισσότερα -, παρ’ όλα αυτά κατάφερα και έμαθα όλους τους χρυσούς κανόνες επιβίωσης και ήθελα να το μεταδώσω αυτό στον κόσμο. Δεν μπορούσα, ωστόσο, να τους πιάσω όλους έναν έναν και να τους δώσω ελπίδα. Αυτήν την ευκαιρία έψαχνα, παρόλο που όλοι οι φίλοι μου έλεγαν ότι εγώ δεν είμαι για ριάλιτι. Τους έλεγα ότι θα θυσιαστώ για να περάσω αυτά τα μηνύματα. «Για να ανέβεις ψηλά, πρέπει να περάσεις από την κόλαση» έλεγε ο Καζαντζάκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: