Η Έλλα δεν άντεξε – Νεκρή η 13χρονη που πάλευε σε τεχνητό κώμα

January 1, 2021

Η Έλλα δεν άντεξε – Νεκρή η 13χρονη που πάλευε σε τεχνητό κώμα«Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Είμαστε καταρρακωμένοι. Ένα κορίτσι με χιούμορ. Άγγιξε τις καρδιές όλων που τη γνώρισαν.Η ζωή της δεν θα έπρεπε να τελειώσει τόσο τραγικά όπως έγινε και ήταν μόνο στην αρχή. Την αγαπούσαν όλοι όσοι την ήξεραν και τη γνώρισαν.

Ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Όποτε βλέπαμε την Έλλα κρατούσε συνεχώς το κινητό της βγάζοντας selfie ή βίντεο».

To τελευταίο αντίο στην 13χρονη Έλλα Κωνσταντίνου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, θα πουν συγγενείς και φίλοι της, στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την «Parikiaki», η κηδεία της Έλλα θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια άλογα θα μεταφέρουν τη σορό στο νεκροταφείο Trent Park.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, « Ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 24 Νοεμβρίου το 2020 το απόγευμα, όταν η Έλλα κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει.

Η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά για περίπου δέκα λεπτά και δεν ανάπνεε για περίπου 45 λεπτά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι ιατροί την έθεσαν σε τεχνητό κόμμα. Μετά από αρκετές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η Έλλα μας υπέστη εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: