Θάνος Τζάνης: Το τέλος από τις πίστες, ο κρυφός γάμος, η φυγή από την Αθήνα και η νέα αγροτική ζωή

January 1, 2021Η πρώτη μας επαφή με τον Θάνο Τζάνη ήταν όταν ήταν παίκτης του Fame Story. Ο Θάνος, χωρίς να έχει εγκαταλείψει το τραγούδι,  απασχολείται και  στην οικογενειακή επιχείρησή τους στα Νέα Στύρα Ευβοίας Δραστηριοποιείται κοντά στους γονείς του, Γιώργο και Θεοδώρα Τζάνη που διατηρούν το ξενοδοχείο Saint George και μια μικρή φάρμα διαθέτοντας πολύ χρόνο και προσωπική εργασία για την ανακαίνισή της.Της: Έπη Τρίμη

Ο ίδιος είχε την οργάνωση του χώρου, ανέλαβε μέχρι και χρέη ρεσεψιονίστ, ενώ φροντίζει και για τις ανάγκες της μικρής τους φάρμας, τον κήπο και τα ζώα τους.

Ο γάμος

Όπως είχε αποκαλύψει δημοσίευμα της Espresso, το ζευγάρι γνωρίζεται από το 2012, αλλά πρόσφατα συναντήθηκαν και πάλι σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους φούντωσε. Το μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι, ενώ χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν  δυο καλοί φίλοι του ζευγαριού: ο Φώτης Καρδάρας με την σύζυγό του και ο Σπύρος Σακκάς.

Έτσι, ο Θάνος Τζάνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 12.9.2020 για να επισφραγίσει τον έρωτά του με την σύντροφό του, την πετυχημένη Dj και ραδιοφωνική παραγωγό Άντζυ Καραγιάννη.

Ο Θάνος Τζάνης και η Άντζυ Καραγιάννη σε αυτή τη σημαντική ημέρα είχαν στο πλευρό τους, λίγους φίλους και συγγενείς, ενώ η νύφη φορούσε όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ένα εντυπωσιακό νυφικό Kathy Heyndels.

Να ζήσουν και να ευτυχίσουν!

Πηγές: Πρώτο Θέμα | F-this.gr | Espresso |


Πηγή

Διαβάστε επίσης: