Οι καταγγελίες για την «σικέ κλήρωση» του αυτοκινήτου και η επίσημη απάντηση του MEGA

January 1, 2021

Οι καταγγελίες για την «σικέ κλήρωση» του αυτοκινήτου και η επίσημη απάντηση του MEGAΣάλος προκλήθηκε στο διαδίκτυο, στα social media και στις αναρτήσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου με πολίτες να καταγγέλλουν σικέ κλήρωση. Το MEGA μετά τον θόρυβο που σηκώθηκε απάντησε σήμερα με επίσημη ανακοίνωση.Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα φωτογραφίες και σχόλια που εμφανίζουν τον τυχερό που κέρδισε το αυτοκίνητο σε διαγωνισμό της χριστουγεννιάτικης εκπομπής του Mega με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, να είναι εργαζόμενος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Πολλοί δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για “στημένο” διαγωνισμό, ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια που έγιναν στη σχετική ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου, αναγκάζοντάς την να τα διαγράψει.

Μάλιστα, ο σάλος που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες, οδήγησε και το “Mega” να πάρει επίσημα θέση, αναφέροντας πως:

«Η διαδικασία της συμμετοχής στον διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Χριστουγεννιάτικου Εορταστικού Προγράμματος με τον τίτλο “Χριστούγεννα με την Νατάσα στο Mega” και η σχετική κλήρωση της 28.12.20 για την ανάδειξη του νικητή έγιναν παρουσία της συμβολαιογράφου Πειραιά Κας Ζωής Βενίτη σύμφωνα με τους σχετικούς δημοσιοποιημένους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού και με απόλυτη διαφάνεια.

Αναφορικά με τον κ.Τάσο Φουντή η εταιρεία στην οποία εργάζεται δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον όμιλο Συγγελίδη που έδωσε το συγκεκριμένο έπαθλο για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Η συμβολαιογράφος κα. Ζωή Βενίτη είναι στη διάθεσή σας και μπορείτε να αποταθείτε για οποιαδήποτε περαιτέρω τυχόν διευκρίνιση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: