Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως ονόμασε το γιο της Πάρη για λόγους μάρκετινγκ

September 27, 2023

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως ονόμασε το γιο της Πάρη για λόγους μάρκετινγκΗ Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάπτισαν την περασμένη Παρασκευή το γιο τους Πάρη Αλεξάνδρου σε κτήμα στη Βαρυπόμπη και λίγες ημέρες μετά το μυστήριο, η επιχειρηματίας έκανε ένα Q+A με τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε είναι και γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα για το γιο της και από που βγαίνει με την ίδια να απαντά:

“ΠΑΡΗΣ ΣΚΕΤΟ! Έτσι βαφτίστηκε. Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το “Παρασκευάς” ή κάποιο άλλο… Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον άγιο.. Θα γιορτάζει των Αγίων Πάντων οπότε”. P.S: Κάτι που έκανα πριν αποφασίσουμε το όνομα, είναι να το “αντιστοιχήσω” με το επίθετό του… για εμένα ένα εύηχο ονοματεπώνυμο, δίνει κύρος,και βοηθάει επαγγελματικά στο μάλλον (όσο περίεργο και αν σας φαίνεται σαν ιδέα αυτό που λέω) Σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι “παρατσούκλια” που “βοήθησαν” στην επιτυχία! Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου…”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: