Τάσος Χαλκιάς για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα»

September 27, 2023

Τάσος Χαλκιάς για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα»Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος σήμερα ο Τάσος Χαλκιάς και η συζήτηση πήγε σχεδόν αμέσως στα πολιτικά δρώμενα και συγκεκριμένα στον Στέφανο Κασσελάκη και το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει πως: «Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί ήταν υποχρεωμένος να το δηλώσει. Οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία πρέπει να βγαίνουμε να το δηλώνουμε; Αυτό δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μου; Αν το έκανε από τακτ και από ευγένεια για να μην το πουν μετά, είναι δικαιολογημένος ο ίδιος, οπότε να το κρίνω εγώ δεν έχει σημασία», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Η δική μου κρίση γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κανείς να βγαίνει να δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα. Κανένας απολύτως. Είναι σαν να παραβιάζω ο ίδιος την κλειδαρότρυπά μου. Αφού δεν το κάνω ο ίδιος δεν θα πάρει το δικαίωμα και ο άλλος», σημείωσε ο Τάσος Χαλκιάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: