First Dates: ”Έσκασε” «πρίγκιπας» της Ηγουμενίτσας και σάστισε μέχρι και η Ζενεβιέβ με το “τεστ” που έκανε στην Ελένη

June 22, 2023

First Dates: ”Έσκασε” «πρίγκιπας» της Ηγουμενίτσας και σάστισε μέχρι και η Ζενεβιέβ με το “τεστ” που έκανε στην Ελένη



Άναυδοι έμειναν όλοι στο First Dates με τον παίκτη «πρίγκιπα» που πήρε διαστάσεις από την παρτενέρ του στο ραντεβού.

Ο Γιάννης πήγε στο First Dates για να γνωρίσει τη μινιατούρα των ονείρων του, αφού αυτό που τον ενδιέφερε πριν από όλα ήταν οι… διαστάσεις της κοπέλας που θα συναντήσει στο ριάλιτι γνωριμιών του Star.

Συστήθηκε ως «πρίγκιπας» από την Ηγουμενίτσα και δήλωσε πως παίρνει μέρος στο First Dates με σκοπό να γνωρίσει την petite γυναίκα των ονείρων του.

«Σαν άνθρωπος είμαι ιδιαίτερος, ιδιόρρυθμος. Δε σκέφτομαι σαν τον μέσο άνθρωπο. Δεν επαναπαύομαι. Θέλω όλο και περισσότερα. Δεν μπορώ να μπαίνω σε έναν χώρο και να μη σκέφτομαι ότι είμαι ο καλύτερος. Πώς θα διεκδικήσω μια γυναίκα διαφορετικά;

Με λένε «πρίγκιπα» από θέμα αισθητικής και συμπεριφοράς. Τη γυναίκα τη θέλω petite. Έχει να κάνει με το ερωτικό κομμάτι.

Η γυναίκα θέλει να με βλέπει μεγαλόσωμο και εφόσον έχω και το υπόλοιπο κομμάτι μπορώ να κυριαρχήσω. Και από τη δική μου πλευρά θέλω να νιώθω ότι μπορώ να την προστατεύσω», δήλωσε ο Γιάννης στην εισαγωγή του.

First Dates: Το τεστ συμβατότητας που πέρασε η Ελένη

Η Ελένη, από την άλλη μεριά, μάλλον πέρασε την πιο περίεργη βραδιά της ζωής της. Αφού για να περάσει εύκολα το πρώτο τεστ συμβατότητας του Γιάννη έπρεπε να δηλώσει τα κιλά και τις διαστάσεις της.

Η ενέργεια που δημιουργήθηκε στο συγκεκριμένο ραντεβού προκάλεσε μια άβολη ατμόσφαιρα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί νόμιζε πως ήταν έτοιμη για όλα, αλλά μόλις πέρασε λίγα λεπτά με τον Γιάννη αναθεώρησε ενώ ο μπάρμαν ξέχασε μέχρι και το όνομά του.

«Η Ελένη, όπως τη λέμε στην επαρχία, είναι εργαλείο. Τα μικρά της τσέπης. Είναι εργαλείο. Οι γλουτοί μου κουμπώνουν στη μέση της», είπε, μεταξύ πολλών, ο Γιάννης.

Το τελειωτικό χτύπημα για την Ελένη, που ήθελε να φύγει τρέχοντας, ήταν η πολυλογία του «ξερόλα» Γιάννη που χάλασε ό,τι είχε αφήσει όρθιο το πρώτο χτύπημα ανατομίας κι ερωτικής συμβατότητας.

Το Twitter όμως το γλέντησε κανονικά, ανακηρύσσοντας τον «πρίγκιπα» σε καληνυχτάκια με όσα έκανε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: