Αποκλειστικες εικονες από Το πρώτο φιλί που αντάλλαξαν στα σκαλιά της εκκλησίας – Τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξαν

July 10, 2022

Αποκλειστικες εικονες από Το πρώτο φιλί που αντάλλαξαν στα σκαλιά της εκκλησίας – Τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξανΜετά τον θρησκευτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης θέλησαν να κάνουν και έναν δεύτερο … αμερικανικό γάμο δίπλα στην παραλία. (δες εδώ τις πρώτες εικόνες από τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού)Στην ίδια παραλία πρόκειται να γίνει και το πάρτι που έχει σχεδιάσει το ζευγάρι για να γιορτάσει αυτή τη μέρα με όλους τους τούς φίλους στο πλευρό τους.

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά ήθελαν αυτή η μέρα να μείνει αξέχαστοι όχι μόνο στους ίδιους αλλά και σε όλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν ταξιδέψει από διάφορα μέρη του κόσμου για να είναι δίπλα τους.

Όπως θα δεις και στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media από τον δεύτερο γάμο του ζευγαριού, το σκηνικό δε θύμιζε σε τίποτα τους γάμους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αλλά έφερνε στο μυαλό σκηνές από ταινία.

Λίγο πριν τη λήξη της τελετής οι δυο τους αντάλλαξαν και μερικά πολύ τρυφερά λόγια ενώπιων όλων των καλεσμένων τους.

Πρώτος, το λόγο πήρε ο Μάριος Καπότσης ο οποίος ανέφερε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κόνι Μεταξά η οποία είπε πως πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και αφού ευχαρίστησε τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται, είπε πως κανείς τους δεν πίστευε – ούτε η ίδια – ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον Μάριο Καπότση.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στην Κρήτη ο γάμος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση.

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Κρήτη έχοντας δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και ούτε έναν, ούτε δυο αλλά έξι κουμπάρους. Επιθυμία τους δε, ήταν σε αυτή την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα να μην υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι αλλά ούτε και παιδιά καθώς θέλουν οι καλεσμένοι τους – αλλά και οι ίδιοι – να νιώθουν ελεύθεροι και να χαρούν με την ψυχή τους.

Ωστόσο, ήδη στα social media έχουν διαρρεύσει οι πρώτες εικόνες από το μυστήριο και όπως θα δεις στα παρακάτω στιγμιότυπα που δημοσίευθηκαν στο Instagram του, παρά την ασφυκτική ζέστη, τόσο η Κόνι Μεταξά όσο και ο Μάριος Καπότσης λάμπουν από ευτυχία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: