Ένα Κακομεταχειρισμένο Σκυλί Ξαναγεννιέται Από Τις Στάχτες Του Χάρη Στην Καλοσύνη Των Φροντιστών Του

July 9, 2022

Ένα Κακομεταχειρισμένο Σκυλί Ξαναγεννιέται Από Τις Στάχτες Του Χάρη Στην Καλοσύνη Των Φροντιστών Του



Το νησί Reunion δεν γλιτώνει από την κακοποίηση ζώων. Ο σύλλογος APEBA που βρίσκεται στο χώρο διεξάγει έναν ακούραστο αγώνα για διάσωση, να σταθεί ξανά στα πόδια του και στη συνέχεια να βρει ένα νέο σπίτι για κυνόδοντες και αιλουροειδείς που έχουν ανάγκη. Εδώ, το Ίδρυμα 30 εκατομμυρίων φίλων μας είπε την ιστορία της Lovely, ενός σκύλου που έχει κάνει πολύ δρόμο.



Στην πόλη Tampon στο νησί Reunion , ένα άτομο ανέφερε πριν από λίγους μήνες ότι ένας σκύλος Staffordshire Bull Terrier ήταν αδρανής στη βροχή στον κήπο ενός σπιτιού.

Ο Σύλλογος Φιλοζωικής Εκπαίδευσης ( ΑΠΕΒΑ ) παρενέβη χωρίς καθυστέρηση. Κατά την άφιξή του, η Caroline Baroche , πρόεδρος του οργανισμού, μπορούσε να δει μόνο τη φρίκη. «Ήταν παγωμένη. Δεν μπορούσε πια να σταθεί όρθια. Όταν είδα το βλέμμα του, άρχισα να κλαίω », θρηνούσε.

Ο 9χρονος σκύλος, ονόματι Lovely , είχε προφανώς περάσει από κηδεμόνα σε κηδεμόνα μέχρι που ο τελευταίος την επισκεπτόταν μόνο μία φορά την εβδομάδα χωρίς καν να της δίνει φαγητό και νερό.

Η Lovely μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική . Η ζωτική της πρόγνωση ήταν δεσμευμένη. Υπέφερε από σοβαρό υποσιτισμό και καχεξία. Το βάρος τς ήταν μόλις 8 κιλά όταν έπρεπε να είχε φτάσει τουλάχιστον τα 15 κιλά.

Ως εκ τούτου, η Lovely τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα για να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματός της και εγχύθηκε με σκοπό να την ενυδατώσουν και να της παράσχουν τα θρεπτικά συστατικά που τόσο χρειαζόταν. «Χωρίς αυτή τη διάσωση, δεν θα είχε επιβιώσει το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα πραγματικό θαύμα », είπε η Caroline .

Ευτυχώς, η Lovely έδειξε απαράμιλλη ανθεκτικότητα. Χάρη στην καθημερινή προσοχή των διασωστών της, ανάρρωσε. Πράγματι, μετά από λίγες μέρες στην εντατική, μπόρεσε να ενταχθεί στο ρείθρο του καταφυγίου όπου συνέχισε την ύφεση της.

«Είναι 16 κιλά τώρα. Της φτιάξαμε μερικά καλά γεύματα. ! Είναι τόσο ευγνώμων. Είναι μια απίστευτη αγάπη », είπε η Caroline χαρούμενη που την είδε έτσι.

Σήμερα, η Staffie είναι έτοιμη να υιοθετηθεί σε ένα αγαπημένο σπίτι που θα τη φροντίζει όπως της αξίζει.

Την ίδια ώρα, η ΑΠΕΒΑ κατέθεσε μήνυση για στέρηση τροφής κατά του ιδιοκτήτη του ζώου και το Ίδρυμα 30 Million Friends άσκησε πολιτική αγωγή. Ο άνδρας λοιπόν θα πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του ενώπιον των δικαστηρίων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: