Survivor 5:«Δεν στεναχωριέμαι που έφυγε…» – Ασυγκράτητη η Ασημίνα για την Σταυρούλα

July 5, 2022

Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 4/7 και οι παίκτες βρίσκονται σε ένα κλίμα συγκίνησης για όλα όσα έζησαν μέσα στο παιχνίδι, καθώς δεν έχει μένει πολύ μεγάλο διάστημα για τον μεγάλο τελικό. Ο Στάθης Σχίζας, μάλιστα, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος για την αποχώρηση της Σταυρούλας, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για δύο συμπαίκτες του, ενώ και το Twitter την “έκραξε”.



Η Ασημίνα και ο Άρης Σοϊλέδης θεωρούν δίκαιο το γεγονός πως η ίδια επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ η πρώτη σχολίασε πως δεν θα της λείψει ιδιαίτερα, καθώς υπήρχαν πολλές εντάσεις και δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες τους. Ο ποδοσφαιριστής, για άλλη μία φορά, επέμεινε πως ο κόσμος βλέπει και κρίνει σωστά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Ο δεύτερος παίκτης που περνά στον ημιτελικό

Τα “καρφιά” του Άρη και της Ασημίνας για την Σταυρούλα στο Survivor 5

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στις 5 και τις 6 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 5 αντίστοιχα. Ο Στάθης Σχίζας είναι ο παίκτης που έχει ήδη καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό και απόψε (4/7) οι υπόλοιποι τρεις παίκτες θα παλέψουν προκειμένου να βρεθούν μαζί του στο Γαλάτσι.

Η Σταυρούλα αποχώρησε στο χθεσινό (3/7) επεισόδιο και έτσι θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό σαν απλός θεατής. Σύντομα, θα την ακολουθήσει ακόμα ένας παίκτης, το όνομα του οποίου θα κριθεί σε λίγες ώρες.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες (δείτε το εδώ), οι παίκτες αφήνουν οριστικά πίσω τους τον Άγιο Δομίνικο και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα.

Πριν από αυτό θα έχει προηγηθεί ένα αγώνισμα, το οποίο θα αναδείξει τον παίκτη που καταφέρνει να περάσει στον ημιτελικό και τους δύο παίκτες που θα αναγκαστούν να μονομαχήσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που πρόκειται να κερδίσει απόψε (4/7) το αγώνισμα δε θα είναι άλλος από τον Άρη Σοϊλέδη. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως υποψήφιες προς αποχώρηση θα είναι η Μαίη και η Ασημίνα.

Διαβάστε επίσης: