«Η Αγία Ζώνη της Παναγίας μου έδιωξε τον καρκίνο μέσα σε ένα βράδυ»: Σuγκλoνiζει η ιστορία της υψιφώνος της Λυρικής Σκηνής Αθηνών, Τζίνα Πούλου

July 3, 2022

«Η Αγία Ζώνη της Παναγίας μου έδιωξε τον καρκίνο μέσα σε ένα βράδυ»: Σuγκλoνiζει η ιστορία της υψιφώνος της Λυρικής Σκηνής Αθηνών, Τζίνα Πούλου



Σuγκλoνiζει η προσωπική ιστορία της υψιφώνος της Λυρικής Σκηνής Αθηνών, Τζίνα Πούλου, όπου μιλά για τη μέρα που πήγε να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη της Παναγίας και το θαύμα που έζησε.



Η ίδια περιγράφει πως την επόμενη μέρα από την επίσκεψή της στον ναό, είχαν εξαφανιστεί τα ογκίδια που είχαν εμφανιστεί στο λαιμό της και στο στήθος.

Η ίδια αναφέρει: «Oταν διάβασα το μήνυμα της φίλης μου με κυρίευσε μια έντονη επιθυμία, ένιωθα ότι η Παναγία με καλούσε να προσκυνήσω. Είδα την Πλατυτέρα και η εικόνα της δεν έφευγε από το μυαλό μου…

Σηκώθηκα με κλάματα, πήρα τα παιδιά μου και έφτασα στο Ναό. Δε μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωθα , δεν περιγράφεται. Όταν πλησίασα την Αγία Ζώνη ένιωσα την μια ευωδία να με πλημμυρίζει. Φόρεσα πάνω μου την κορδέλα. Επιστρέψαμε στο σπίτι και όλο το βράδυ ήταν σα να μην είχα φύγει ποτέ από το Ναό και κοιμήθηκα τόσο ήσυχα εκείνο το βράδυ σα να μην συνέβαινε τίποτα κακό στη ζωή μου.

Την άλλη μέρα ξύπνησα και δεν είχα τίποτα, ούτε το ογκίδιο στο λαιμό, ούτε στη μασχάλη και στο στήθος. Έψαχνα να τα βρω και δεν τα έβρισκα. Είχαν εξαφανιστεί! Πήγα και την ευχαρίστησα εκεί που είναι η Αγία Ζώνη και πάλι. Μέσω του Ιερού κειμηλίου αυτού παίρνουμε κι εμείς κουράγιο. Είναι ένα μέρος του ενδύματος της Μητέρας του Θεού και της δικής μας.

Δεν μπορείς να μη νιώθεις δέος. Σαν όλα αυτά τα προσωπικά αντικείμενα που μπορεί να έχουμε όλοι από αγαπημένα μας πρόσωπα και τα φυλάμε για να τους θυμόμαστε και να τα αγγίζουμε. Έτσι και η Παναγία, άφησε την Αγία Ζώνη για να παίρνουμε κουράγιο κι ευλογία. Γι’ αυτό είναι θαυματουργή η Αγία Ζώνη, γιατί σου αλλάζει την ζωή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: