Πανικός στη Χαλκιδική – Εισέβαλαν σε beach bar, πυροβόλησαν στον αέρα και έδεσαν τον φύλακα

June 21, 2022

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ταυτοποίησαν ένα άτομο για ένοπλη ληστεία που έγινε πριν από έναν χρόνο σε κατάστημα στη Χαλκιδική.


διαφ.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ταυτοποίησαν ένα άτομο για ένοπλη ληστεία που έγινε πριν από έναν χρόνο σε κατάστημα στη Χαλκιδική. Πρόκειται για ένα...

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το χρονικό
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2021, μαζί με τρεις άγνωστους συνεργούς του, πήγαν σε κατάστημα σε παραλιακή περιοχή και ακινητοποίησαν τον φύλακα του καταστήματος, πυροβολώντας στον αέρα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σωματική βία, τον έδεσαν με σχοινί και τον μετέφεραν στην παραλία, αφαιρώντας από το κατάστημα αλκοολούχα ποτά, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού των 9 χιλιοστών. Επίσης, κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια