Σασμός: Ανατριχιαστικό spoiler από τον Πετρουλάκη – Η κίνηση του Αστέρη θα καθηλώσει τους τηλεθεατές – TV24

June 16, 2022

Οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του κοινού, τον Σασμό δεν σταματάνε ποτέ, καθώς οι συντελεστές προειδοποιούν πως αυτές θα είναι καθηλωτικές μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και φυσικά θα συνεχιστούν στον δεύτερο κύκλο.



Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης στο Super Κατερίνα την Πέμπτη 16/6 θα περιμένουμε έντονα σκηνικά ιδίως για τη σχέση του Αστέρη με την αγαπημένη του Αργυρώ. Είναι γνωστό πως η γυναίκα πάσχει από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν έχει άμεση λύση. Μέσα από το spoiler όμως του συγγραφέα, αναμένεται να δούμε τον Σταματάκη να δίνει το νεφρό του, στην πρώην σύντροφό του σε μια τεράστια ένδειξη αγάπης.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 Spoiler (16/6): ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Το spoiler του Σπύρου Πετρουλάκη για τη σχέση Αστέρη και Αργυρούς στο Σασμό

«Θα δούμε πολύ σύντομα ο Αστέρης να δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ, σαν μια μέγιστη πράξη αγάπης. Αυτός είναι ουσιαστικά ο Σασμός, καθώς η Μαρίνα συγχωρεί τον φονιά του παιδιού της, γιατί έτσι σώζεται το άλλο της παιδί. Ο Αστέρης θα ζει μέσα στο κορμί της γυναίκας, που αγαπά. Ο Σασμός μπορεί να είναι και ο μικρός Πετρής.

Ο Σταύρος θα έχει διάφορα προβλήματα με τη σχέση του με την Αργυρώ, που θα απομακρύνει σιγά σιγά το ζευγάρι. Σαν ανάμνηση θα επιστρέψει ο Νούσιας, ο Πετρής και ο Βασίλης Σταματάκης στον πρόγαμο του Μαθιού, σε μια συγκλονιστική σκηνή».

Το spoiler της Τζομπανάκη για Αργυρώ και Αστέρη

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων έκανε και ένα φοβερό spoiler. Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Σασμού» πως θα αντιδράσει η τηλεοπτική Καλλιόπη, που υποδύεται η ίδια στην επανένωση της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν αρκετά λαμπερή και ευδιάθετη και έχει κάθε λόγο, αφού πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε ο αγαπημένος της τηλεοπτικός αλλά και εν ζωή γιος, Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του Γεωργία Κρασσά. Μάλιστα η Τζομπανάκη έκανε και δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν μετά τη λήξη του γάμου φανερά συγκινημένη.

«Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτά που της συμβεί η αντίδρασή της θα είναι ήπια ή θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», είπε.
Το θέμα είναι πως μέχρι να δούμε το «σμίξιμο» του ζευγαριού θα προηγηθούν πολλά εξίσου ανατρεπτικά. Αρκεί να αναφέρουμε πως το κουβάρι αυτής της ένωσης του ζευγαριού θα ξεκινήσει πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Πώς και ποιοι θα βάλουν το χέρι τους; Μαρίνα και Βασιλική κάνουν γνωστή την περιπέτεια υγείας της Αργυρώς.

Η Μαρίνα μάλιστα κάνει μαζί του μια συμφωνία, να γίνει δότης έτσι ώστε να σωθεί η αγαπημένη του. Μια απόφαση δύσκολη και για τη Μαρίνα αλλά αδιαπραγμάτευτη για τον Αστέρη, ο οποίος κάνοντας εξετάσεις μαθαίνει πως είναι συμβατός και κάνει το χειρουργείο κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό θα είναι η αρχή και θα είναι δυνατή πολύ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: