Αποτρέπουν την ευθανασία των αδέσποτων σκύλων και τους βρίσκουν ένα νέο σπίτι. Πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα

June 12, 2022

Αποτρέπουν την ευθανασία των αδέσποτων σκύλων και τους βρίσκουν ένα νέο σπίτι. Πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα



Από το 2011, η Tracy και ο σύζυγός της Scott έχουν σώσει περισσότερα από 3.700 σκυλάκια του Τέξας από ευθανασία, δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.



Στον κόσμο, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα με όλη τους την καρδιά, ειδικά αν πρόκειται για κουτάβια. Όμως, δυστυχώς, υπάρχουν πόλεις που βλέπουν τα αδέσποτα σκυλιά απλώς ως μάστιγα , η οποία πρέπει να εξαλειφθεί από τα πεζοδρόμια ακόμα κι αν το κόστος είναι ο θάνατος. Όμως, η Τρέισι και ο Σκοτ ​​παλεύουν κάθε μέρα για να πολεμήσουν αυτό το κακό.

Η Tracy Whyatt, είναι ιθαγενής του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών και ήταν λάτρης των σκύλων σε όλη της τη ζωή. Για τον ίδιο λόγο, συνειδητοποιώντας ότι τα ρείθρα έκαναν ευθανασία σε σκύλους όλη την ώρα για να αποτρέψουν την κατάρρευση των εγκαταστάσεων τους, παρακάλεσε τον σύζυγό της, Σκοτ, να κάνει κάτι για να σώσει τα φτωχά σκυλάκια.

Έτσι ο Scott και η σύντροφός του σκέφτηκαν το μεγάλο τους έργο: Tracy’s Dogs . Η γυναίκα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να υιοθετήσουν σκυλιά που ήταν στα πρόθυρα της ευθανασίας για να τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Το ζευγάρι αγόρασε ένα φορτηγό το οποίο προετοίμασε για να μπορεί να δέχεται ζώα μέσα. Η Τρέισι σε αυτή τη μεταφορά πηγαίνει κάθε μέρα με διάφορα διασωθέντα σκυλιά και πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα των γειτόνων της, ρωτώντας τους αν θέλουν ένα κουτάβι για το σπίτι τους.

Ο Σκοτ ​​και η σύζυγός του γνώριζαν ότι το έργο ήταν φιλόδοξο και ριψοκίνδυνο, αφού δεν μπορούσε παρά να προσελκύσει την καλή θέληση των γειτόνων τους και ότι ήθελαν να κρατήσουν ένα σκυλί στο σπίτι τους. Αλλά, ευτυχώς, το Tracy’s Dogs είχε απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, όταν άνθρωποι από τη γειτονιά έρχονται να δουν τα σκυλάκια μέσα στο φορτηγό, πάντα «ερωτεύονται» ένα, φωνάζοντας για υιοθεσία.

Στην πραγματικότητα, το ίδρυμα που έχουν δημιουργήσει η Tracy και ο Scott από το 2011 μέχρι σήμερα έχει ήδη λάβει περισσότερα από 3.700 σκυλιά που βρίσκονταν στα πρόθυρα της ευθανασίας, αλλά χάρη στο να φτάσουν στα χέρια του ζευγαριού, μπόρεσαν να βρουν ένα νέο σπίτι και αποφύγουν το θάνατο.

Το Tracy’s Dogs δεν θεωρείται από το ζευγάρι ως χόμπι ή φιλανθρωπία, αλλά για να επανενώσουν τα σκυλιά με μια νέα οικογένεια και να αποφύγουν να τα σκοτώσουν, έγινε σκοπός της ζωής τους.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: