Ηλέκτρα Αστέρη: Η τρυφερή ανάρτηση και η όμορφη φώτο για τη γιορτή της κόρης της

June 4, 2022

Ηλέκτρα Αστέρη: Η τρυφερή ανάρτηση και η όμορφη φώτο για τη γιορτή της κόρης τηςΗ μικρότερη κόρη της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα, είχε χθες την ονομαστική της γιορτή.Η Νεφέλη, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021, είναι η δεύτερη κόρη του ζευγαριού και η μητέρα της, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας την εξής ανάρτηση:

«Νεφέλη μου,

Ψυχή της ψυχής μου.

Σήμερα είναι η γιορτή σου. Γιορτάζουμε το υπέροχο όνομά σου.

Χρόνια πολλά διαμάντι μου, καλά και γεμάτα χαμόγελα. Υγεία. Υγεία και ευτυχία. Να είσαι γεμάτη δημιουργικότητα, να βάζεις στόχους, να νιώθεις -και να είσαι- πλήρης άνθρωπος και να κάνεις όσα περισσότερα όνειρα σου μπορείς, πραγματικότητα. Να γίνεις ένας καλός άνθρωπος και να δίνεις πάντα θετική ενέργεια στο πέρασμά σου. Εγώ πάντα θα είμαι εκεί δίπλα να θαυμάζω το φως σου. Αν με χρειαστείς θα τρέξω πριν καν με φωνάξεις.
Σ’αγαπάω.

Να χαίρεστε τις Νεφέλες τις ζωής σας και να τις απολαμβάνετε κάθε μέρα. Είμαστε πολύ τυχεροί που ομορφαίνουν την κάθε μέρα μας αυτά τα κορίτσια.

Nepheli #MyDaughter #MyGirl #MotherDaughter»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E C T R A A S T E R I (@electra_asteri)

Μπλέτσας – Αστέρη : Παντού μαζί με τις κόρες τους
Το ζευγάρι , που είναι από τα πιο πολυταξιδεμένα, έχει πάντα τις κόρες του μαζί. Το τελευταίο διάστημα ταξιδεύει έχοντας παρέα την ‘Ιριδα και τη Νεφέλη δείχνοντας σε πολλούς γονείς ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να έχει κανείς μαζί του τα μικρά παιδιά ακόμα και σε μακρινούς προορισμούς.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από πρόσφατα ταξίδια τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: