"Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη στους τηλεθεατές του…" – Η ανακοίνωση του σταθμού μετά το χθεσινό 31/5 επεισόδιο του Survivor 5

June 1, 2022

Τα λάθη είναι για να γίνονται το θέμα είναι τι κάνουμε μετά για να τα διορθώσουμε και ο ΣΚΑΙ έπραξε άμεσα και πολύ σωστά θα έλεγε κανείς για όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης 31/5, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


διαφ.
Τα λάθη είναι για να γίνονται το θέμα είναι τι κάνουμε μετά για να τα διορθώσουμε και ο ΣΚΑΙ έπραξε άμεσα και πολύ σωστά θα έλεγε κανείς για όσα έγιναν το βράδυ της Τ...

διαφ.
Τα λάθη είναι για να γίνονται το θέμα είναι τι κάνουμε μετά για να τα διορθώσουμε και ο ΣΚΑΙ έπραξε άμεσα και πολύ σωστά θα έλεγε κανείς για όσα έγιναν το βράδυ της Τ...

Ένα μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ήταν αρκετό για να προκαλέσει αναστάτωση, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12 και κατά τη διάρκεια προβολής του Survivor (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός) το κανάλι «ανακοίνωσε» πως στη Χαλκιδική πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω κακοκαιρίας.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 2/6: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο βράδυ

Το λάθος που έγινε διορθώθηκε άμεσα, ωστόσο πρόλαβε και το είδε πολύς κόσμος, παρά το περασμένο της ώρας, με αποτέλεσμα να γίνει ντόρος και στα social media.

Η είδηση έγραφε «5 νεκροί στη Χαλκιδική από την κακοκαιρία» κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό επικράτησε πανικός.

Αναστάτωση στο twitter με το λάθος του ΣΚΑΙ

Η ανακοίνωση του σταθμού

Οι άνθρωποι του καναλιού που αντιλήφθηκαν αμέσως το λάθος και το μήνυμα έμεινε στις οθόνες για λίγα μόλις δευτερόλεπτα, ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε με είδηση που αναρτήθηκε στο skai.gr το οποίο ανέφερε:

O τίτλος παλαιότερης είδησης εμφανίσθηκε στο κάτω μέρος της τηλεοπτικής οθόνης κατά τη διάρκεια προβολής του αποψινού επεισοδίου του Survivor, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο ΣΚΑΪ ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για την αναστάτωση.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης: