Το Σκυλί Εγκαταλείφθηκε Για Την Εμφάνιση Του Για Χρόνια, Βρίσκει Όμως Μια Οικογένεια Που Τον Αγαπά Όπως Είναι

May 26, 2022

Το Σκυλί Εγκαταλείφθηκε Για Την Εμφάνιση Του Για Χρόνια, Βρίσκει Όμως Μια Οικογένεια Που Τον Αγαπά Όπως Είναι



Η Bonnie είναι ένας σκύλος που υποφέρει από την κακομεταχείριση και την περιφρόνηση των άκαρδων ανθρώπων, αλλά ευτυχώς μια οικογένεια αποφάσισε να της δώσει την ευκαιρία να είναι μέλος της και από τότε περιβάλλεται από όλη την αγάπη που της αξίζει, ανεξάρτητα από την κατάσταση της.



Η Bonnie είναι ένα πολύ γλυκό σκυλί από τη Ρουμανία που έχασε το ρύγχος της, μέρος του αριστερού μπροστινού ποδιού της, την ουράς της, και παρέμεινε για πολύ καιρό περιπλανώμενη στους δρόμους. Ο σκύλος χωρίς μύτη δεν μπόρεσε να βρει μια οικογένεια που να του δώσει μια νέα ευκαιρία, μέχρι που εμφανίζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι.

Δεν είναι γνωστό ακριβώς τι συνέβη με τη Bonnie, αλλά πιθανότατα κάποιος χωρίς καρδιά ήταν υπεύθυνος για τις τόσο μεγάλες ζημιές.

Αφού διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από το κέντρο διάσωσης ζώων Beacon στο Καντέρμπουρυ λόγω της ευαίσθητης κατάστασης της.

Η Kate Comfort, 29 ετών, είδε την εικόνα του σκύλου στη σελίδα του οργανισμού στο Facebook και ήταν αγάπη από την πρώτη ματιά, δεν μπορούσε να αποφύγει το ενδιαφέρον για τη Bonnie, αφού είδε τα μεγάλα μάτια και τα αυτιά της.

Σύμφωνα με το Metro , η Kate δήλωσε:

“Στην αρχή είχα πρόβλημα να προσπαθήσω να πείσω τον σύζυγό μου, αφού είχαμε τρία σκυλιά, αλλά κανείς δεν αγαπούσε τη Bonnie, γι ‘αυτό είπα ότι θα την καλωσορίσω μέχρι να βρούμε το τέλειο σπίτι”.

Για την Kate, το γεγονός ότι κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει τη Bonnie ήταν μια πολύ μεγάλη ώθηση να το κάνει. Η γυναίκα ναι μεν αισθανόταν τρομαγμένη από την εμφάνιση του σκύλου, αλλά σιγά σιγά το συνήθισε.

Η Kate και ο σύζυγός της, ο Ross, άρχισαν να μαζεύουν χρήματα για να πληρώσουν για μια πρόθεση για το πόδι τους, αλλά η πληγή στο πόδι της άνοιξε ξανά και το ζευγάρι συνειδητοποίησε και σκέφτηκαν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και πήραν την απόφαση να της αφαιρέσουν το πόδι.

Για αυτούς, τώρα έχει σημασία μόνο ότι η Bonnie είναι καλή και περιβάλλεται από αγάπη, επειδή είναι τελείως ατελής και την αγαπάμε όπως είναι.

Αν και υπάρχουν πολύ σκληροί άνθρωποι που την κοιτάζουν περίεργα στο δρόμο ή προσπαθούν να την επιτεθούν, ως επί το πλείστον η Bonnie είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σκυλί που αξίζει να αντιμετωπιστεί με πολύ σεβασμό και περισσότερο επειδή είναι ένα παράδειγμα της ζωής.

Στο Instagram, έχει περισσότερους από 20.000 οπαδούς που τους αρέσει να βλέπουν τις φωτογραφίες της. Η ιδέα της δημιουργίας ενός Instagram για τη Bonnie προήλθε από την προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση της, αλλά παρόλο που δεν έγινε τελικά, σιγά-σιγά οι οπαδοί άρχισαν να αυξάνονται.

Είναι απίστευτο ότι παρόλο με όλα αυτά που έχει βιώσει η Bonnie , συνεχίζει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους και να είναι τόσο γλυκιά.

Η Κέιτ δήλωσε:

«Τα ζώα είναι πλάσματα που συγχωρούν. Ποτέ δεν παύουν να με εντυπωσιάζουν με το πόσο ανεκτικοί είναι και συγχωρούν ακόμα και όταν υποβάλλονται σε σκληρότητα και κακοποίηση. Προτιμώ τα ζώα από τους ανθρώπους, εύχομαι να τους μοιάσουμε περισσότερο, έτσι ίσως είναι καλύτερα να είμαι περιτριγυρισμένη από ζώα και όχι από ανθρώπους.

Χωρίς αμφιβολία, για την Kate, η συνάντηση με τη Bonnie ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβη στη ζωή της και είναι πολύ ευτυχής που μπορεί να της δώσει την οικογένεια που της αξίζει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: