29χρονη καθαρίστρια έφτιαξε την τουαλέτα και δε σταμάτησε εκεί – Δε θα πιστεύετε αυτό που έκανε μετά – Funny-Περίεργα

May 25, 2022

Δε θα μπορέσετε να πιστέψετε τι είναι αυτό, που έκανε μια 29χρονη καθαρίστρια, η οποία έφτιαξε μεν την τουαλέτα, αλλά δε σταμάτησε εκεί.



Η ίδια βρίσκεται στην Κίνα και έχει χωρίσει τον κόσμο στα δύο, καθώς το πήγε πολύ μακριά για να δείξει την αφοσίωσή της στην εταιρεία, αλλά και την αγάπη της για τα καθήκοντά της, ενώ φοβερό είναι αυτό που πιάνει η κάμερα με το τι κάνει μια οικιακή βοηθός στην οικογένεια.

Survivor spoiler: Βόμβα! Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Βόμβα! Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης!

Σε βίντεο που ανέβηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo λοιπόν, η γυναίκα γεμίζει ένα ποτηράκι με νερό μέσα από τη λεκάνη ώστε να αποδείξει περίτρανα πόσο καλά την είχε καθαρίσει.

Και κατόπιν το πίνει, κάνοντας αφεντικά και υπαλλήλους να την καταχειροκροτήσουν, επαινώντας την αφοσίωσή της.

«Υποδειγματική υπάλληλο» τη χαρακτήρισαν μάλιστα οι διευθυντές, λέγοντας πως εκείνη προθυμοποιήθηκε να κάνει ό,τι έκανε.

Η ίδια εξήγησε στο βίντεο πως αυτός ήταν και ένας τρόπος για να ενθαρρύνει τον εαυτό της να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά. Το υλικό προέρχεται, κατά την «Daily Mail», από εταιρία λιπασμάτων στην ανατολική Κίνα.

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

Το βίντεο προκάλεσε κατακραυγή από μερίδα του κοινού και η εταιρία απάντησε, επιμένοντας πως η κίνηση της καθαρίστριας ήταν απολύτως εθελοντική.

Μιλώντας τελικά στη «Red Star News», η Zhong Cheng Fertiliser Technology Company έπλεξε για άλλη μια φορά το εγκώμιο της υπαλλήλου Luo.

Η εταιρία κάλεσε μάλιστα το προσωπικό να διδαχτεί κάτι από την αφοσίωσή της: «Είναι το υπόδειγμά μας. Κάνοντας κάτι τέτοιο, αποδεικνύει ότι εκτελεί τα καθήκοντά της στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο»...

Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης 3 ετών για την καθαρίστρια που είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο δημοτικού!

Ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή για την καθαρίστρια στα Ιωάννινα που είχε καταθέσει πλαστό απολυτήριο δημοτικού!

Η καθαρίστρια η οποία το 2003 ξεκίνησε να εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ήρθε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, όταν αποκαλύφθηκε η πλαστογράφηση του απολυτηρίου δημοτικού και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης. Τότε η γυναίκα είχε δέκα παιδιά και ήταν έγκυος στο 11ο και υποστήριξε ότι το έκανε για να μπορέσει να ζήσει την πολύτεκνη οικογένειά της.

Σήμερα κατά την απολογία της υποστήριξε και πάλι ότι δεν είχε άλλη επιλογή για να μεγαλώσει τα 13 παιδιά της πλέον ενώ είπε στους δικαστές ότι αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών της.

29χρονη καθαρίστρια έφτιαξε την τουαλέτα και δε σταμάτησε εκεί - Δε θα πιστεύετε αυτό που έκανε μετά

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην καθαρίστρια Δημήτρα Κλιάφα από τα Ιωάννινα η οποία είχε πλαστογραφήσει την ημερομηνία στο απολυτήριο δημοτικού ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία διαγωνιστική ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό.

Ο εισαγγελέας της έδρας την έκρινε ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση και πλαστογραφία με ζημιά που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ ωστόσο της αναγνώρισε ελαφρυντικά όπως τον πρότερο έντιμο βίο, το λευκό ποινικό μητρώο και πρότεινε να μειωθεί η ποινή της. Τελικά το δικαστήριο της επέβαλε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η καθαρίστρια από την πλευρά της ευχαρίστησε την ελληνική δικαιοσύνη, τους συναδέλφους της αλλά και την κοινωνία που της συμπαραστάθηκε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: