Αυτό μάλλον δεν το έχει δει ο Νίκος Ευαγγελάτος: Το φλερτ της Τατιάνας Στεφανίδου με σεφ και τα τρυφερά στιγμιότυπα! (Video)

May 21, 2022

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς για το ζευγάρι εκείνοι συνεχίζουν… απτόητοι χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη βάση!



Δείτε επίσης: Ο άγνωστος πρώτος γάμος της Τατιάνας Στεφανίδου, το ξύλο, η ανορεξία και οι πλαστικές!

Survivor trailer 22/5: «Παρακαλώ να...» - «Παγώνουν» οι παίκτες με την ανακοίνωση Λιανού (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 22/5: «Παρακαλώ να...» - «Παγώνουν» οι παίκτες με την ανακοίνωση Λιανού (Video)

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες και στιλάτες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, αφού ξέρει καλά να... μαγνητίζει τον φακό.

Εμείς λοιπόν εντοπίσαμε ένα τρυφερό στιγμιότυπο της παρουσιάστριας on air με έναν σεφ της εκπομπής της!

Όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο η Τατιάνα Στεφανίδου είναι πιο γλυκιά και πιο διαχυτική από ποτέ με τον συνεργάτη της και εμείς αναρωτιόμαστε... ο Νίκος Ευαγγελάτος τα έχει δει αυτά;

Όχι, όχι μην ανησυχείτε, το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ μαζί, ωστόσο η παρουσιάστρια φαίνεται πώς είχε όρεξη για πειράγματα με τον σεφ!

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

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Σάλος με τον Νίκο Ευαγγελάτο: Άγριο κράξιμο από τη Ζήνα Κουτσελίνη - «Είναι τραγικό από ένα δημοσιογράφο...» (Video)

Την έντονη δυσαρέσκεια της έδειξε η Ζήνα Κουτσελίνη προς τον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά ρεπορτάζ.

Πιο αναλυτικά επίθεση στον Νίκο Ευαγγελάτο έκανε μέσα από την εκπομπή της πριν μερικούς μήνες στο Star η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε επίσης: Έπλεξε το εγκώμιο η Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε κεντρική παρουσιάστρια, μου έβαζε...» (Video)

Ο λόγος ήταν σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η δημοσιογράφος η αναπαραγωγή ρεπορτάζ της εκπομπής της από τον Νίκο Ευαγγελάτο χωρίς να αναφερθεί η πηγή.

Όσα δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για το περιστατικό με τον Ευαγγελάτο

«Ο κ. Ευαγγελάτος το είδε αυτό από την εκπομπή μας. Είναι τραγικό από έναν δημοσιογράφο του επιπέδου του Νίκου Ευαγγελάτου να μην αναφέρει την πηγή. Τον έχω ψηλά στο μυαλό μου. Δεν μετέφερε την πηγή. Πρέπει να μεταφέρει ποιανού είναι ρεπορτάζ», ανέφερε στον αέρα η παρουσιάστρια.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας έχει να κάνει με ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε αλλά και οι συνεργάτες της υποστήριξαν, εικόνες από τις αναρτήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου προβλήθηκαν αποκλειστικά για πρώτη φορά από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Ωστόσο, παρουσιάστηκαν και στο Mega ως… αποκλειστικά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Διαβάστε επίσης: