Σοκαpιστικό Βίντεο: Γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη μπροστά σε όλους γιατί… του έκανε πλάκα με την τούρτα

April 17, 2022

Σοκαpιστικό Βίντεο: Γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη μπροστά σε όλους γιατί… του έκανε πλάκα με την τούρτα


διαφ.
Σοκαpιστικό Βίντεο: Γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη μπροστά σε όλους γιατί... του έκανε πλάκα με την τούρταViral έχει γίνει το βίντεο όπου ένας γαμπρός λίγο μετά το κόψιμο ...
διαφ.
Σοκαpιστικό Βίντεο: Γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη μπροστά σε όλους γιατί... του έκανε πλάκα με την τούρταViral έχει γίνει το βίντεο όπου ένας γαμπρός λίγο μετά το κόψιμο ...Viral έχει γίνει το βίντεο όπου ένας γαμπρός λίγο μετά το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας χαστουκίζει τη νύφη μπροστά σε όλον τον κόσμο.

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει ότι, παρά τα τεράστια βήματα που έχει κάνει ο φεμινισμός σε πολλές περιοχές του κόσμου, υπάρχουν ακόμα άνδρες που δεν ντρέπονται να κακοποιούν γυναίκες σε κοινή θέα, αλλά και θύματα αναγκασμένα να δέχονται αυτή τη συμπεριφορά.

Το viral clip, που πιστεύεται ότι γυρίστηκε στο Ουζμπεκιστάν, δείχνει ένα νεόνυμφο ζευγάρι, τη στιγμή που ετοιμάζονται (όπως απαιτεί η παράδοση) να ταΐσουν ο ένας τον άλλον τούρτα, μετά την τέλεση του γάμου τους.

Με τα φλας των φωτογραφιών να αστράφτουν γύρω τους, οι δύο νεόνυμφοι παίρνουν από ένα κομμάτι του γλυκού για να ταϊσουν το έτερό τους ήμισυ.

Πρώτος προσφέρει στην νέα του σύζυγο ένα κομμάτι τούρτας ο γαμπρός. Η νύφη παίρνει την τούρτα και την τρώει με κατεβασμένο το βλέμμα. Στη συνέχεια, όταν έρχεται η σειρά της να ταΐσει τον νέο της σύζυγο, αποφασίζει να τον «πειράξει» τραβώντας του την μπουκιά από το στόμα.

Το αθώο αστείο, που σε ένα άλλο ζευγάρι θα οδηγούσε σε γέλια ευτυχίας, αποτελεί την αφορμή για μια έκρηξη οργής του άνδρα, ο οποίος χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα του, μπροστά στα αμήχανα μάτια των καλεσμένων.

Μόνο ένας από αυτούς, που στέκεται δίπλα στον γαμπρό (ίσως ο κουμπάρος) δείχνει την απαιτούμενη ψυχραιμία ώστε να συγκρατήσει το άθλιο αυτό δείγμα άνδρα από το να συνεχίσει να χτυπά την γυναίκα του.

Παρά το γεγονός ότι το viral βίντεο τελειώνει προτού μάθουμε τι συνέβη τελικά στην άτυχη νύφη, η θλιβερή αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να συμπεράνει ότι το μέλλον της επιφυλάσσει πολλές παρόμοιες στιγμές και έναν βίο κάθε άλλο παρά ανθόσπαρτο.

Δείτε το βίντεοΠηγή

Διαβάστε επίσης: